18.08.2017 | 08:15h ► 14:30h Beograd

Vujošević: Žao mi je što nisam sa ekipom

Vujošević: Žao mi je što nisam sa ekipom Ilustracija / Foto: prtscr ytb
Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević rekao je danas da mu je žao što nije sa ekipom koja učestvuje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

"Teško mi je i zbog bolova i zato što neću biti sa momcima koje sam toliko zavoleo, stvorio odnos i koji su toliko talentovani", rekao je Vujošević za Blicsport.

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine sinoć je saopštio da je Vujošević hitno prebačen iz Bratislave za Beograd zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, pošto ima problema sa šećerom u krvi.

"Još po dolasku u Bratislavu osetio sam bolove. Obavio sam trening, ali na utakmici nisam više mogao da stojim, nego sam veći deo presedeo. Odveli su me u bolnicu i ustanovljena je gangrenoznost četvrtog prsta zbog problema sa šećerom. Ispitivanja su pokazala, da je uz bolove, taj deo počeo da modri, ali i da nema tromba. Lekarskim konsultacijama je dogovoreno da moram u Beograd na terapiju hiperbaričnom komorom", naveo je Vujošević.

"Zahvaljujući gospodinu Zariću koji je vlasnik tih uređaja, odnosno doktoru Tomi Jovanoviću ulazim u tretman", dodao je proslavljeni trener Partizana.

On je zahvalio ljudima iz KŠ Bosne i Hercegovine i dodao da su mu dani i za redovnu dijalizu, ali je ponovio da mu je najteže što nije sa svojim igračima u utakmici protiv Jermenije.

"Od (Džanana) Muse sa kojim sam izgradio odličan odnos pa do svih ostalih. Verujem u njih, iako Jermeni umesto jednog, imaju tri Amerikanca sa njihovim pasošem", naveo je Vujošević.

 

Vujošević hitno prebačen u Beograd

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević večeras je iz zdravstvenih razloga hitno prebačen u Beograd, pa tako neće predvoditi svoj tim na utakmici protiv Jermenije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

"Konzilijum lekara, u telefonskom kontaktu, iz Sarajeva, Beograda i Bratislave je jednoglasno preporučio da je levoj nozi potreban hitni tretman u hiperbaričnoj komori, kako ne bi došlo do teških posledica", navodi se u saopštenju Košarkaškog saveza BiH.

Selekciju BiH predvodiće prvi pomoćnik selektora Vujoševića, Mensur Bajramović.

BiH će u subotu od 18 časova igrati u Jermeniji za prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2018. godine.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
Zlatiborac
credi agricole
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side Zemunske kapije bmw