20.10.2018 Beograd

Terzić: Treba sačekati da se stvari slegnu kako bismo postali svesni rezultata

Terzić: Treba sačekati da se stvari slegnu kako bismo postali svesni rezultata Foto: Beta / AP
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je posle današnjeg osvajanja Svetskog prvenstva da bi trebalo sačekati par dana kako bi se utisci slegli i svi postali svesni ostvarenog rezultata.

"Definitivno nije fraza, već je zaista teško naći reči u ovakvoj situaciji i posle ovog rezultata. Prevelika je sreća... Ovo je ostvarenje sna, koji smo sanjali poslednjih nekoliko godina, a evo sada smo ga i dosanjali. Možda sada i nije tolika doza sreće kao što smo mislili da će biti, možda sada i deluje normalno, ali treba sačekati par dana da se slegne i postati svestan svega što je urađeno", rekao je Terzić posle osvajanja Svetskog prvenstva u Japanu.

Srbija je danas osvojila prvo istorijsko svetsko zlato, pošto je u finalu u Jokohami sa 3:2 pobedila Italiju, a Terzić je ocenio da je igra bila "jedna od slabijih".

"Italija i mi nismo bili na nivou zbog same važnosti utakmice, ali ponovo se pokazalo da smo dovoljno jaki da u svakoj varijanti i situaciji pobedimo bilo kog protivnika. ;Svaka čast devojkama! Naporno su trenirale, provodile vreme, igrale... Pokazale su jedno pravo zajedništvo. One su sada prvakinje sveta i dalje nema", rekao je Terzić.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side