19.05.2017 Beograd

Partizan: Mi nemamo gazdu

Partizan: Mi nemamo gazdu
Fudbalski klub Partizan odgovorio je danas na najnovije optužbe generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da je predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza pomogao crno-belima da osvoje titulu šampiona.

Crno-beli navode da nemaju gazdu, odnosno da imaju "legalno i legitimno izabrano rukovodstvo", kao i "statutarne organe".

"U Partizanu se uvek zna podela nadležnosti i odgovornosti. Javnosti se, međutim, u našem rivalskom klubu uvek obraća jedna osoba: on je i predsednik, direktor, trener, ekonom, misli da je i gazda, a, u stvari, nije ništa jer je u najdužoj ostavci u istoriji svog kluba. Svi znaju, posebno bivši rukovodioci Partizana, (Žarko) Zečević, (Tomislav) Karadžić i (Dragan) Đurić kakav je Zvezdan zvezdaš", navodi se u saopštenju Partizana.

Klub iz Humske navodi da je Terzić "dosledni nastavljač svetle tradicije svog kluba koji u svim lošim rezultatima tima nalazi univerzalnog krivca – Fudbalski savez Srbije".

"Još se nije osušilo mastilo na pohabanoj hartiji nepobrojanih saopštenja njegovih prethodnika uperenih protiv tadašnjeg rukovodstva FSS, a već se istim optužbama karakteriše sadašnje rukovodstvo Saveza. Njemu ne valjaju ni prethodni ni aktuelni predsednik, njemu ne valja ni Partizan, samo je on, u svojoj oholoj taštini, ispravan. Zvezdan Terzić s Partizanom ima problem isključivo na fudbalskom terenu. Nigde drugde", piše u saopštenju crno-belih.

Partizan navodi da u optužbama Terzića ima svega, osim fudbala i odgovora na brojna pitanja svojih navijača.

Partizan navodi da Terzića "prepušta sportskoj i svakoj drugoj pravdi, a ujedno i zaboravu".

autor: MŽ izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
Zlatiborac
credi agricole
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side