24.10.2018 Beograd

Odbojkašice Srbije domaćini prvog vikenda u Ligi nacija 2019.

Odbojkašice Srbije domaćini prvog vikenda u Ligi nacija 2019. Foto: Beta / FIVB
Svetski prvak, ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, biće domaćin četvrte grupe prvog vikenda Lige nacija 2019. godine, saopštio je danas Odbojkaški savez Srbije.

Kako se navodi, odbojkašice Srbije biće domaćini četvrte grupe prvog vikenda, od 21. do 23. maja, selekcijama Holandije, Turske i Južne Koreje. Mesto odigravanja i satnica utakmica biće naknadno objavljeni.

Svi mečevi Lige nacija u konkurenciji odbojkašica igraće se od utorka do četvrtka.

U sklopu drugog vikenda, koji će se odigrati od 28. do 30. maja, Srbija će igrati u petoj grupi u Italiji, protiv domaće selekcije, SAD i Dominikanske Republike.

Treći vikend na programu je od 4. do 6. juna, a Srbija će u 12. grupi gostovati u Belgiji i osim sa domaćom ; selekcijom, igraće sa Rusijom i Poljskom.

Odbojkašice Srbije će u sklopu četvrtog vikenda, od 11. do 13. juna, igrati u 15. grupi, u Japanu, sa domaćinom, Brazilom i Tajlandom.

Poslednji, peti vikend, odgiraće se od 18. do 20. juna u Kini, a Srbija će u 18. grupi igrati potiv Nemačke, Bugarske i domaće reprezentacije.

Finalni turnir održaće se od 3. do 7. jula u Kini.

Osim domaće selekcije, na Finalnom turniru nastupiće pet najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side