Ivković iznenađen odlukom Raduljice da ne igra
24.06.2011 Beograd

Ivković iznenađen odlukom Raduljice da ne igra

Ivković iznenađen odlukom Raduljice da ne igra
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković rekao je danas da je za njega "veliko iznenađenje" odluka Miroslava Raduljice da se ne odazove na poziv u nacionalni tim za pripreme pred Evropsko prvenstvo u Litvaniji, koje počinju 4. jula.

"Razgovarao sam telefonom sa Raduljicom, koji me je obavestio da je za njega velika čast poziv u seniorsku reprezentaciju Srbije, ali da je odlučio da pauzu provede sa porodicom, u oporavku od povreda koje su ga mučile tokom sezone", rekao je Ivković za sajt Košarkaškog saveza Srbije (www.kss.rs).

"Za mene ovo predstavlja veliko iznenađenje, jer mi se prvi put u dugogodišnjoj reprezentativnoj karijeri dešava da igrač telefonom otkaže učešće u nacionalnom timu", naveo jeselektor.

Raduljiccin otkaz Ivković "ne može da prihvati kao opravdan, dok ga ne pregleda Lekarska komisija KSS-a"  pa mu je predložio da dogovore "susret i razgovor".

Centar turskog Efes Pilsena obavestio je selektora, kapitena i rukovodstvo reprezentacije da ne želi da igra na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, od 31. avgusta do 18. septembra, kako bi izlečio "niz sitnih povreda".

Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side