04.01.2018 Banja Luka

Dodik: Sve je već rečeno oko vožnje pevačice helikopterom RS

Dodik: Sve je već rečeno oko vožnje pevačice helikopterom RS Foto:printscr
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da su nadležne institucije rekle sve u vezi sa vožnjom pevačice Svetlane Cece Ražnatović helikopterom u vlasništvu RS i da nema razloga da im ne veruje.

Dodik je potvrdno odgovorio na pitanje novinara da li je proverio način na koji je Ražnatovićeva vožena u helikopteru, s obzirom na to da je Helikopterski servis pod ingerencijom predsednika RS, dodavši da piloti imaju pravo na trenažni let da bi uvek bili spremni da odgovore zadatku.

"Ne bavim se tim pitanjem i nemam ni potrebe. Nadležni su već sve rekli i nemam razloga da sumnjam. Saradnja sa ljudima iz Helikopterskog servisa uvek je bila dobra i besprekorna. Znam da je atraktivno da to držite kao temu, ali mislim da je sve rečeno", rekao je Dodik novinarima u Laktašima.

Opozicija u RS je ranije zatražila odgovor od Vlade RS zašto je pevačica Ceca Ražnatović iz Beograda u Banjaluku 31. decembra, gde je u novogodišnjoj noći nastupala u jednom privatnom klubu, stigla helikopterom u vlasništvu RS.

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić (SDS) još je kazao da je Ražnatovićeva prenoćila u apartmanu u zgradi Vlade RS, kao i da je za nastup u Banjaluci plaćena 100.000 evra.

Dodik je odgovorio da "opozicija svašta tvrdi", te da nisu u pravu, zahvalivši Ražantovićevoj što je, kako je kazao, uplatila oko 5.000 evra u Fond solidarnost za lečenje dece u inostranstvu.

Upitan da li je uplaćen porez na novogodišnji nastup Ražnatovićeve u Banjaluci, Dodik je rekao da nije nadležan za to i da je to pitanje za inspekcije.

On je naglasio da svi moraju da plate ono što država propisuje i da se nikome u tom pogledu neće "gledati kroz prste".

 

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
Budimo Pametni
Zlatiborac
credi agricole
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side