Marković: Ne zloupotrebljavamo državne resurse u kampanji
13.08.2020 Podgorica

Marković: Ne zloupotrebljavamo državne resurse u kampanji

Marković: Ne zloupotrebljavamo državne resurse u kampanji Foto: BetaVlada Crne Gore
Crnogorski premijer Duško Marković odbacio je tvrdnje "dela opozicije, analitičara i medija", da on i Vlada vode "funkcionersku kampanju" pred parlamentarne izbore 30. avgusta, i da zloupotrebljavaju državne resurse u partijske svrhe.

Pojedini analitičari su ocenili da je predizborna kampanja "funkcionerska" i da su primetne zloupotrebe javnih resursa u partijske svrhe.

"Smatram to još jednim neargumentovanim prigovorom, jer bi po toj logici pemijer i Vlada trebalo da zaključaju svoje kancelarije i obustave svaku aktivnost u predizbornom periodu", kazao je Marković, saopštila je Vlada.

Od 5. avgusta, kada je Državna izborna komisija zaključila izborne liste, premijer Marković koji je nosilac liste vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS), posetio je sedam opština.

"Mogu da razumem da političkim protivnicima Demokratske partije socijalista smeta moja aktivnost u crnogorskim opštinama, jer se još jednom jasno potvrđuje da smo mi naša obećanja od pre četiri godine u najvećoj mogućoj meri ispunili i realizovali", ocenio je premijer.

"Nije to zloupotreba državnih resursa, niti se može nazvati funkcionerskom kampanjom, niti postoji bilo kakvo kršenje standarda OEBS-a! Najkraće rečeno: Vlada i premijer samo rade svoj posao", kazao je Marković.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side