08.06.2019 Skoplje

Policija u Skoplju potvrdila da je privela 223 poljska navijača

Policija u Skoplju potvrdila da je privela 223 poljska navijača Foto: pixabay.com
Makedonska policija potvrdila je danas da je privela 223 nasilna poljska navijača pred fudbalsku utakmicu Severna Makedonija – Poljska, koja je odigrana u Skoplju.

 

 

Kako se navodi u dnevnom biltenu Ministarstrva unutrašnjih poslova Severne Makedonije, poljski navijači su privedeni jer se su tukli među sobom i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Pred početak utakmice Severne Makedonije i Poljske, u kvalifikacijama za Euro 2020, u blizini stadiona je oko 17.50 došlo do fizičkog obračuna dve grupe poljskih navijača, nakon čega je policija odmah intervenisala i uhapsila nasilnike.

"Privedene su 223 osobe u četiri policijske stanice na dalji postupak. Protiv njih su podnete odgovarajuće prijave sudu za prekršaje", precizira policija Severne Makedonije.

Poljski navijači, koji su u četvrtak počeli da stižu u Skoplje, odmah po dolasku su počeli da izazivaju nerede po gradu i isto veče su privedena četiri navijača koji su se između sebe potukli u jednom kafiću na centralnom gradskom trgu "Makedoniija".

Zbog utakmice kvalifijacija za Euro 2020, koji je reprezentacija Poljske dobila sa 1:0, u Skoplje je došlo 2.000 poljskih navijača, čiji "ultrasi" važe za jednu od najagresivnijh navijačkih grupa.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side