08.11.2018 Podgorica

Mediji: Osumnjičeni da je pretukao devojke osuđivan 17 puta

Mediji: Osumnjičeni da je pretukao devojke osuđivan 17 puta Foto: pixabay
Podgoričanin Miomir Radunović (59) koji je u lokalu brze hrane u Podgorici brutalno pretukao dve sugrađanke D. R. (22) i T. P. (22), 17 puta pravosnažno je osuđivan od više sudskih istanci u Crnoj Gori i regionu, piše današnja Pobjeda.Osuđivan je za različita krivična dela, a najbrojnija su ona za nasilje.

 Presude su donosili Opštinski sud Titograd, Opštinski sud Danilovgrad, Osnovni sud Podgorica, Viši sud Podgorica, Okružni sud Beograd, Opštinski sud Beograd, Opštinski sud Kruševac i Vojni sud Split.

Sedamnaest puta je osuđen na kazne zatvora u trajanju od nekoliko meseci do nekoliko godina, sa najvećom zatvorskom kaznom od šest godina, a izricane su mu i popravno-vaspitne mere kao maloletniku.

Radunović je uhapšen juče, nakon četiri dana bekstva pošto je u jednm lokalu u Podgorici u noći između petka i subote brutalno pretukao dve 22-ogodišnje devojke. Osumnjičeni je pred tužiocem Ivanom Medojevićem priznao krivično delo i određeno mu je zadržavanje od 72 sata.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako tuče devojke. One su protiv njega podnele krivičnu prijavu.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 8.11.2018, 11:12h Драган

    А чуш, чоче, чу, чуш, свијетли пријер Милогорскога чојства и јунаштва, јес, образа ми мога....

Preporuke prijatelja
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side