Kotor: Psihijatrijski pacijent objavio fotografiju sebe sa dve obnažene žene
05.11.2019 Podgorica

Kotor: Psihijatrijski pacijent objavio fotografiju sebe sa dve obnažene žene

Kotor: Psihijatrijski pacijent objavio fotografiju sebe sa dve obnažene žene Foto: pixaby
Specijalna bolnica za psihijatriju Dobrota iz Kotora utvrđuje kako i gde je nastala fotografija njihovog pacijenta sa dve žene, koja je objavljena na Fejsbuku.

Pacijent Đ.P. objavio je fotografiju sa jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženskom osobom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika

Iz uprave bolnice saopštili su medijima da su, zbog sumnje da je sporna fotografija pacijenta Đ.P, hospitalizovanog na Sudskom odeljenju, nastala u toj ustanovi, preduzeli sve neophodne aktivnosti kako bi utvrdili sve okolnosti nastanka fotografije.

"Obavešteno je Ministarstvo zdravlja, područno odeljenje Uprave policije, upućen zahtev za izjašnjenje firmi Vector system security angažovanoj na poslovima obezbeđenja Sudskog odeljenja bolnice i organizovani su sastanci sa Kolegijumom ustanove i zdravstvenim osobljem zaposlenim na Sudskom odeljenju bolnice", naveli su oni.

Kako su dodali, s obzirom na to da je prikupljanje činjenica u toku, uprava bolnice će nakon utvrđivanja svih okolnosti blagovremeno informisati javnost o rezultatima istrage i eventualnom pokretanju disciplinske, prekršajne ili krivične odgovornosti zaposlenog osoblja i firme koja je angažovana na poslovima obezbeđenja.

Mediji su objavili da je Đ.P. osuđenik koji kaznu izdržava u bolnici u Dobroti.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side