Knežević: Vrhovnom tužiocu sam dao 700 – 800.000 evra
16.09.2019 Podgorica

Knežević: Vrhovnom tužiocu sam dao 700 – 800.000 evra

Knežević: Vrhovnom tužiocu sam dao 700 – 800.000 evra Foto: prtscr ytb
Odbegli biznismen Duško Knežević tvrdi da je preko sekretara Vrhovnog državnog tužilaštva Nenada Vujoševića davao novac vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću i da se radi o stotinama hiljada evra.

Knežević je "Vijestima" rekao da se radi o 700-800 hiljada evra i da je Vujoševiću novac davao u poslednje tri godine. Tvrdi i da posjeduje video snimak.

Knežević je dostavio sinoć medijima audio snimak na kome se čuje njegov razgovor i razgovor izvesne osobe, za koju tvrde da je sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević i koji kaže da je novac koji mu je dao Knežević predao vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću.

Stanković se navodno u zamenu za novac, "obavezao da prestane progon određenih inostranih klijenata Atlas banke".

Stanković je negirao tvrdnje o podmićivanju i pozvao nadležne državne organe da "preduzmu sve neophodne korake kako bi se utvrdila puna istina" u ovom slučaju.

Protiv Kneževića se vodi više istraga Specijalnog tužilaštva koje se odnose na utaju poreza, pranje novca i zloupotrebu službenog položaja.

Predsednik Atlas grupe - Knežević, izbegao je hapšenje odlaskom iz Crne Gore u Veliku Britaniju, čiji je takođe državljanin.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side