13.02.2019 Banja Luka

Davor Dragičević: Pre godinu dana smo David i ja bili zajedno, danas je on pod zemljom, ja van zemlje

Davor Dragičević: Pre godinu dana smo David i ja bili zajedno, danas je on pod zemljom, ja van zemlje Foto: prtscr ytb
Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida Dragičevića, objavio je danas na Fejsbuk grupi "Pravda za Davida" da su on i njegov sin pre godinu dana bili zajedno, a da je danas David "u zemlji, on van zemlje".

"Pre godinu dana imali smo jedan drugog, kuću, cuku, zagrljaj, poljubac, osmeh tvoj, najdraži na svetu. Ti si sad u zemlji, ja van zemlje. Dušmani te ubiše, mene još nisu", napisao je Davor Dragičević.

Navodeći da su "ubice sa svojom decom", a on bez svoga sina, Davor Dragičević je rekao da "ne može" da živi bez sina Davida.

"Znaš da te tata voli. Evo, i godina dana će kako mi te nema, nema te ni da dođeš u san. Ja svoj put znam, sine moj. Tata sve zna. Uzeli ste mi Đakca, uzeću vam sve", napisao je Davor Dragičević.

Davidova majka, Suzana Radanović, danas je objavila da su ona i Davor Dragičević gradskoj upravi u Banjaluci predali zvanični zahtev za ekshumaciju tela njihovog ubijenog sina Davida Dragičevića, kako bi njegove posmrtne ostatke sahranili u Austriji.

Davor Dragičević ranije je najavljivao da neće dopustiti da telo njegovog ubijenog sina ostane u, kako je isticao, zločinačkoj državi.

David Dragičević je nestao 18. marta, a njegovo telo nađeno je 24. marta na ušću rečice Crkvena u Vrbas kod tvrđave Kastel.

Policija je prvobitno tvrdila da je smrt zadesna, a Tužilaštvo je kasnije pokrenulo istragu o ubistvu mladića.

Roditelji Davida Dragičevića tvrde da je on otet, mučen, silovan i da su ga na kraju ubili pripadnici MUP RS.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side