Žena provalila u kuću, očistila je i ostavila račun
02.06.2012 Vestlejk

Žena provalila u kuću, očistila je i ostavila račun

Žena provalila u kuću, očistila je i ostavila račun
Amerikanka Suzan Voren provalila je u jednu kuću u Ohaju, očistila je i ostavila vlasnicima račun od 75 dolara.

Voren je navodno nasumice izabrala kuću kojoj je, na neuobičajan način, pokušala da proda svoje usluge.

Ćerka vlasnika kuće Melori Buš rekla je da je dremala kada je Voren provalila u kuću i počela da je sređuje. Kada se Melori probudila, zatekla je salvetu na kojoj je pisalo 75 dolara, koliko je zapravo provalnica tražila za svoje usluge. 

Provalnica je iz kuće iznela smeće, sredila je dnevni boravak i usisala prašinu. Zbog neobičnog zanata, Voren je dobila nadimak "vila čistačica".

"Kad smo krenuli ostavili smo neke šolje na spratu. Sve ih je oprala... Pitala sam je šta se desilo, da slučajno nije pogrešila kuću. Rekla mi je da nije, da ona to stalno radi kako bi preživela", rekla je vlasnica kuće Šeri Buš, koja nije bila u domu tokom ove neobične provale.

Ona smatra da je Voren preterala sa cenom i da bi realno njen rad trebalo da košta 15 dolara, a ne 75, koliko je tražila.

Voren nije dobila posao, već je zaradila kaznu i poziv za sud. Sudija joj je naložio da položi jemstvo od 5.000 dolara i potpuno prekine sve kontakte sa svojim "žrtvama" kojima je do sada upadala u domove i čistila ih.

Iako je Voren bila pronicljiva u pronalaženju načina da zaradi novac tokom teške ekonomske krize, ona bi zbog nezakonitog upada ljudima u kuće mogla da završi u zatvoru, ako sud tako odluči.

autor: M. Pantić izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
enovina
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side