06.01.2019 Bepgrad

Unapredite svoju vezu u samo tri jednostavna koraka

Unapredite svoju vezu u samo tri jednostavna koraka Foto: pixabay
Činjenica je da muškarce, na prvu privlači fizički izgled, ali to nije ono što će ih privući na duže i zbog čega će sa vama ostati u dugoj srećnoj vezi. Potrebno je da ih svojim intelektom i emocijama privučete i pokažete da vam je do njih zaista stalo.

Muškarcima je povremeno potrebno da im podignete samopouzdanje, pa se potrudite da im pokažete da su vam zanimljivi i da vam je pored njih prijatno.

Skrenite mu pažnju na sledeće činjenice i vremenom ćete videti pozitivne promene u svojoj vezi.

1. Objasnite mu da uživate u zajedničkim razgovorima

Komunikacija je osnov svake stabilne veze, ali osim iskrenog razgovora o problemima bitno je da svom partneru pokažete da vam prija i njegov smisao za humor i svaki zajednički proveden trenutak.

2. Potencirajte zajednički provedeno vreme

Možda ste svakodnevno kući, ali će vam prijati da napolju provedete zajedničko vreme , izvan svakodnevne kolotečine. Zato preuzmite inicijativu na sebe i barem jednom sedmično osmislite romantični dejt.

3. Pokažite mu da ste žena za sve

Vašem momku je potrebno da mu pokažete, da je napravio pravi izbor, kada ste vi u pitanju. Pokažite mu da ste inteligentna mlada žena, sposobna za sve, uz to da možete da pripremite romantični sastanak ili da okupite vaše prijatelje na večeri.

autor: JU izvor: lepotaizdravlje.rs
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side