11.09.2018 Beograd

Šta se događa nezrelim muškarcima kada se snažna žena pojavi u njihovom životu?

Šta se događa nezrelim muškarcima kada se snažna žena pojavi u njihovom životu? Foto: pixabay
Izrazi kao što su “ko nosi pantalone u porodici” pojavljuju se kada se razmišlja o prastarom stereotipu da muškarci trebaju imati kontrolu nad svojim domaćinstvom (i suprugom).

Ova potreba za dominacijom povremeno dolazi u pitanje, posebno kada se nezreo muškarac ne može pomiriti sa svojim ojećajima (i nesigurnošću) nakon što se snažna žena pojavi u njegovom životu, piše "Expanded Consciousneš".

Nezreli muškarci se često osećaju zastrašeno od moćnih žena iz pet razloga:

 

Snažnu ženu nije strah pozvati ga na odgovornost zbog njegovih gluposti

Snažne žene muškarcu daju do znanja da one nisu s njim samo zbog njegovog ega. Ona smatra da on treba biti odgovoran, izaziva ga kad čini greške ili kad tvrdi kako je on uvek u pravu. Snažne žene su pametne i sposobne, što je u sukobu s nezrelošću.

 

On oseća pritisak zbog uspeha koji se očekuje od njega

Snažne žene podržavaju svoje partnere, ali oni ih žele i motivisati kako bi bili najbolji što mogu biti. Nezreli muškarci često tu podršku i očekivanja ambicije gledaju sa strahom. Boje se da je ona očekivala više i da se neće moći nositi s tim. Da ne spominjemo, nezreli muškarci ne podnose konstruktivnu kritiku.

Foto: pixabay

 

On se boji vezivanja

Nezreli muškarci nemaju pojma šta žele od života. Snažne žene tačno znaju šta žele od života. Ako snažna žena želi biti s muškarcem, to je zato što je ona odlučila da je on ono što ona traži. Ona se ne boji vezivanja. Vezivanje je zastrašujuće nezrelim muškarcima. Ozbiljnost nije njihova snaga.

 

Ona će uvek reći ono što misli

Snažnim ženama nije problem suočiti se s osobom zbog nečega što je rekla ili učinila. Ako ste učinili nešto što joj ne odgovara, ona će vam to reći. To može biti vrlo zastrašujuće nezrelim muškarcima, jer oni nisu navikli da je žena toliko direktna.

 

Snažnu ženu je teško impresionirati

Nezreli muškarci obično nisu oni koji ulažu 100 postotni trud u odnos, što je problematično zbog toga što jake žene očekuju jednako snažnog partnera. Ona živi strasno svaki dan i potreban joj je partner koji će pokazati vlastitu strast u odnosu kako bi znala da je pronašla partnera kojeg vredi imati.

autor: JU izvor: Superzena.B92
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side