27.04.2012 Beograd

Snimljena poslednja epizoda "Očajnih domaćica"

Snimljena poslednja epizoda "Očajnih domaćica"
Posle osam godina emitovanja snimljena je poslednja epizoda serije 'Očajne domaćice'.

"Ovo je kraj jedne ere. Svi smo dirnuti. Marša Kros i ja smo plakale. Nisam mogla pustiti Felisiti. Uvek je bila uz mene ovih osam godina", napisala je Eva Longoria na Twitteru.

Kasnije je Felisiti Hofman pozirala bez šminke i u pidžami držeći poruku: "Poslednji dan 'Očajnih domaćica, 26. 4. 2012".

Poslednja epizoda serije u Americi će biti emitovana 13. maja.

Autor ovog televizijskog hita Mark Čeri objasnio je ranije zašto se odlučio da završi ovaj projekat. "Želio sam da odem dok je šou još vitalan i dok ima dobar rejting. Na televiziji radim 23 godine i svjestan sam da neke serije traju predugo. Namjera mi je da odem sa stilom… Mnogo je teže pogoditi trenutak u kojem se treba pozdraviti sa gledaocima, nego napraviti hit seriju, pogotovo kada imate tako predivnu ekipu kao što je slučaj sa domaćicama", kazao je on.

Priča o stanovnicima ulice Visterija Lejn u fiktivnom američkom gradu Fervjuu prati živote grupe žena viđene očima njihove pokojne susjetke još od 2004. Junakinje serije prolaze kroz porodične probleme i suočavaju se sa tajnama, zločinima i misterijama skrivenim iza vrata njihovih prividno savršenih domova.

Glumačku ekipu predvode Teri Hačer, kao Suzan Majer, Felisiti Hofman u ulozi Linet Skavo, Marša Kros kao Bri Van de Kamp i Eva Longorija kao Gabrijela Solis. Naratorka je pokojnica Meri Elis, koju igra Brenda Strong.

autor: AM izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side