27.09.2014 Beograd

Revija napuštenih pasa i poznatih ličnosti (FOTO)

Revija napuštenih pasa i poznatih ličnosti (FOTO)
Humanitarnom revijom pasa iz azila, u organizaciji Magazina Pas i Ušće Shopping Centra, otvoren je prvi beogradski Sajam hrane, opreme, kozmetike za pse i druge ljubimce Ušće Dog fest.

Napuštene pse iz Utočišta Draževac prošetali su na povocu poznati voditelji, pevači, glumci i javne ličnosti - Aleksa Jelić, Vlasta Velisavljević, Zorana Pavić, Zoe Kida, Danijela Pantić, Duška Vučinić, Nina Kolundžija, Jovana Milojičić, Tatjana Ferendino, Drina Pešić, Svetlana Kitić... Svi oni apelovali su na ljubitelje životinja da udome ljubimca iz nekog od beogradskih azila.

Otvaranje Ušće Dog Festa proteklo je u znaku napuštenih pasa, zbrinutih u Obrenovcu tokomk majskih poplava. Oni su prvi put dobili priliku da prošetaju na crvenom tepihu i podele svetla pozornice sa zvezdama . Brend Dog and Style donirao je prihvatilištu u Draževcu sto kilograma hrane za pse.

„Pozivam sve ljude dobre volje koji imaju mogućnosti da udome nekog od ovih predivnih životinja. Tako će svoj život ulepšat i, a njima obezbediti ljubav i negu koju zaslužuju“, rekao je Aleksa Jelić, pevač i novi član ekipe emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem.

Prvi dan Sajma posvećenog kućnim ljubimcima obeležila je i Šešir trka  do klope u kojoj su najspretniji psi nagrađeni paketima hrane.

Posetioci sajma, osim hrane i opreme za ljubimce, mogu da dobiju besplatne savete veterinara i učestvuju u humaniranim akcijama i nagradniim igrama. U nedelju je na programu Ušće dog Festa je izbor za najšarmantnijeg psa, bez obzira na rasu i uzrast, dečiji kviz znanja o psima, pokazne vežbe trenera pasa...

autor: RF izvor: Novi magazin
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 30.09.2014, 13:11h Juca

    Duse najdraže!

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
credi agricole
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side Zemunske kapije bmw