24.04.2019 Mičigen

Petogodišnjak pozvao policiju i naručio hranu iz Mekdonaldsa

Petogodišnjak pozvao policiju i naručio hranu iz Mekdonaldsa Foto: pixabay
Petogodišnji dečak Ajzeja Hol, iz grada Vajominga u američkoj saveznoj državi Mičigen, pozvao je policiju i naručio hranu iz Mekdonaldsa, prenose američki mediji.

Ajzeja je u kići pronašao neaktivni mobilni telefon i okrenuo je jedini broj koji je mogao - 911. Kada se dispečerka Sara Kuberski javila, mališan je imao samo jednu želju: "Možete li mi doneti nešto iz Mekdonaldsa", prenosi WŽM-TV.

Kuberski je dečaku objasnila da mu ne može doneti hranu, ali je svejedno prosledila poziv pozorniku Denu Patersonu.

"Smejao sam se... Petogodišnjak zove dispečera i naručuje Mekdonalds", izjavio je pozornik Paterson za WŽM. Kako je tog dana ipak prolazio pored Mekdonaldsa, odlučio je da svrati i kupi hranu za Ajzeju.

Kada je pokucao na vrata dečakove kuće, niko se nije javljao. Zatim je pokucao na prozor i dečak se pojavio. "Mislim da je prva stvar koju mi je rekao bila: 'Moja baka će da poludi, molim Vas odlazite'", priseća se policajac.

Paterson mu ipak nije uslišio želju, već je sačekao da baka otvori vrata, a zatim je dečaku objasnio u kojim situacijama se poziva broj 911.

Policija je povodom ovog slučaja, upozorila roditelje da se broj 911 može pozvati i sa neaktivnih telefona, i pozvala ih da proveravaju podešavanja pre nego što ih daju deci da se igraju.

Bilo kako bilo, mali Ajzeja je dobio na kraju svoj hamburger.

autor: JU izvor: N1
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side