22.02.2012 | 19:52h ► 19:57h Vašington

Obama peva bluz (VIDEO)

Obama peva bluz (VIDEO)
Predsednik SAD Barak Obama voli da zapeva, ali je na proslavi bluz muzike u Beloj kući zapevao ni manje ni više nego u društvu slavnog B.B. Kinga, Mika Džegera, Troja Endrjusa, Džefa Bleka...

Obama i njegova supruga Mišel, slaveći Mesec istorije crnaca (februar) i bluz muziku, nastavili su seriju muzičkih događaja u Beloj kući. 

Muzičko veče održano je sinoć, a na Ju-tjubu se danas pojavio samo detalj s početka večeri, kada je Barak Obama otvorio "žurku" govoreći o skromnim počecima bluza, a onda zaključio poručio: 

"Niko kroz život ne ide bez da upozna i radost i bol, trijumf i tugu. Bluz nas uči da kada se nađenmo na raskršću, ne smemo da se povučemo pred problemima. Moramo da se uhvatimo s njima u koštac, da pevamo o njima", rekao je Obama.

Predsednik je zatim najavio "Kralja bluza",  a B.B. King je otvorio veče sa "Let the Good Times Roll". Posle njega na pozornicu je uplesao Mik Džeger, a zatim su se smenjivali jedan za drugim brojni muzički gosti.

I taman kad je izgledalo da će se Barak Obama i njegova supruga Mišel povući iz prvog plana kamera, muzičari sa scene zatražili su od predsednika da im "pomogne" u izvođenju finalne numere "Slatki dom Čikago" (na snimku).

 

autor: VMJ/AA izvor: Novi magazin
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 22.02.2012, 22:04h Goran Bregovic (1)

    Odlično, pošto je Obama napokon propevao, sve je spremno za duet Putina i Obame. Spremio sam kompoziciju.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side