O čemu ona razmišlja na vašem prvom sastanku
23.10.2014 Beograd

O čemu ona razmišlja na vašem prvom sastanku

O čemu ona razmišlja na vašem prvom sastanku Foto: prtscr
Kada pozovete devojku da izađete, znajte da će ona sve do sredine randevua razmišljati da li je donela dobru odluku kad je pristala da se vidi s vama. Dok joj pričate o sebi, pažljivo će slušati i donositi zaključke o vama.

Pitaće se da li ste tip muškarca koji očekuje da te večeri spavate. Ma koliko vam se to, zbog ponašanja pojedinih devojaka, činilo normalno - ne očekujte da ćete to veče završiti u njenom stanu. Motaće joj se po glavi i koliko ste maljavi po telu. Pobeći će glavom bez obzira ako zapazi dlačice koje vam vire iz nosa i ušiju, pa se podšišajte, obrijte, a ako imate bradu, redovno je održavajte.

Damama će i piće koje naručite mnogo reći o vama, pa i tu budite oprezni. Definitivno izbegavajte viski ili drugu krajnost, gusti sok. Prva varijanta govori da ste snob, a druga ukazuje na mlakonju.

One definitivno očekuju da ponudite da platite račun, ali i da podelite svaki drugi. I kako reče jedna Ana: „Ako insistira na tome da plati, može da bude muškarac brđanin koji ne poštuje žene, a može da bude i džentlmen, ali ako pusti da ja platim, onda je džukela!“

Žene definitivno odbija kada neprestano pričate o svojoj majci, imate prostačke fore, napadni ste, a o letnjoj kolekciji Dolce & Gabbana znate više od nje. Ne tolerišu ni kada potencirate svoju inteligenciju.

Neće joj se svideti ni ako vas ništa ne zanima - nemate neku strast, ali ni ako ste „žešći“ nacionalista koji se od zastave ne odvaja ni u toaletu. Sad kad sve ovo znate, pozovite onu koju merkate već duže vreme.

autor: VV izvor: Novosti
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side