11.10.2017 Beograd

Novo izdanje WhatsAppa, specijalno za kompanije

Novo izdanje WhatsAppa, specijalno za kompanije Foto: pixabay.com
Procurile su informacije o ključnim izmenama novog WhatsAppa, koje će drastično promeniti njegovo izdanje.

 

 

 

Novo izdanje WhatsAppa, namenjeno kompanijama navodno je u pripremi. Između ostalog, trebalo bi da funkcioniše i na fiksnim telefonskim linijama.

Male kompanije koje se prijave za korišćenje aplikacije moći će da instaliraju WhatsApp Business i obični WhatsApp kao dve potpuno odvojene aplikacije na istom pametnom telefonu. No, uz to će moći da povežu broj svog fiksnog telefona s aplikacijom WhatsApp Business.

Pozivi i poruke kupaca i klijenata pristizaće na fiksni broj, ali korisnici poslovnog korisničkog računa moći će da ih dobiju na mobilni telefon.

WhatsApp Business imaće nešto drugačiji vizuelni identitet po kome će se razlikovati od standardne aplikacije. Uz to će nuditi i pregled broja ukupno poslatih, primljenih i pročitanih poruka, kojima bi nakon nekog vremena trebalo biti pridodati i alati za analitiku.

Poseban set postavki omogućiće prilagođavanje korisničkog profila u poslovne svrhe, sa mogućnostima poput automatskih odgovora klijentima i kupcima koji kompanije pokušavaju da kontaktiraju izvan radnog vremena.

Novo izdanje WhatsAppa trenutno je dostupno samo beta (ranim) testerima. Među punim funkcionalnostima trebalo bi da se nađu i mogućnosti kao što su naručivanje putem aplikacije, te primanje obaveštenja kao što su potvrde o primanju pošiljke.

autor: SA izvor: N1
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
credi agricole
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side