08.09.2018 Beograd

Najgori prvi sastanak

Najgori prvi sastanak Foto: prtscr
Umeju da budu toliko nelagodni da bismo ih rado preskočili da možemo. Ne možemo, ali zato možemo da im se smejemo. Upravo to su uradili korisnici društvene mreže "Redit" kad su opisali događaje sa najgorih prvih sastanaka.

Oni koji sve vreme pričaju ne postavljajući sagovorniku ni jedno jedino pitanje, nažalost, nisu izuzetak. Nisu ni oni koji se hvale svojim uspesima u karijeri. Jedna žena je otkrila da se posle prvog sastanka osećala isceđeno. Kako i ne bi kad je morala da odgovori na pitanja čime se bavi, da li je ikada bila uhapšena, da li ima kredit i koliko partnera je imala u životu. Da ni muškarcima nije lako, otkriva jedan čovek koji kaže da ga je pratilja na prvom sastanku zamolila da je pričeka samo malo dok svrati do radnje sa cipelama. Ali ostala je u njoj 45 minuta.

Jedan momak je otkrio da je bio na savršenom prvom sastanku sa devojkom, pričali su kao da se znaju čitav život, flertovali, uživali, sve do trenutka kad je njen bivši počeo da je bombarduje porukama, zatim i pozivima, na kraju i obaveštenjem da je ispred paba i da samo želi da je vidi. Na kraju, ona je osetila grižu savesti, jer je njen bivši bio uplakan i sastanak je završen.

Drugi momak se prisetio kako je izgledao prvi sastanak sa devojkom koju je upoznao preko interneta. U početku je sve bilo u redu do trenutka kad ga je pitala "koji fakultet si završio?" Pošto on nije studirao, bilo mu je malo neprijatno, ali je rekao da je počeo da radi odmah nakon srednje škole. Ona je na to izvadila telefon i počela da kuca poruku istovremeno sričući: "Nije išao na fakultet". Kad je završila, rekla mu je uz sažaljiv osmeh: "Dobro, nije svako sposoban da završi studije".

Nove tehnologije uzimaju danak. Nekada se mrak bioskopske sale koristio za slučajne dodire, danas, sudeći po iskustvima korisnika društvenih mreža, ljudi se, dok projekcija filma traje, sve vreme igraju telefonom.

autor: VV izvor: Novosti
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side