Koliko je zainteresovan?
22.02.2017 Beograd

Koliko je zainteresovan?

Koliko je zainteresovan? Foto: Pixabay
Počeli ste da se družite ili flertujete sa dečkom koji vam se veoma dopada, ali niste sigurni da je to sviđanje obostrano?

Psiholozi kažu da su muškarci mnogo jednostavniji od žena, jer ne taktiziraju, pa na osnovu nekoliko stvari možete da zaključite da li je on zaista zainteresovan za vas.

 

* Još vas nije pozvao na sastanak

Dopisujete se, čujete se svakog dana, ali on nikako da predloži da se vidite. Samo deset odsto otpada na mogućnost da je stidljiv, još deset da je trenutno zauzet, a ostalih 80 na to da nema želju da vas vidi.

 

* U kontaktu je sa bivšom

U redu je što je ostao u dobrim odnosima sa bivšom devojkom, ali ako ste čuli da se često viđaju ili održavaju telefonski kontakt, a za vas nema vremena, znači da tu još nisu čista posla.

 

* Ne osećate se poželjno

Zapitajte se kako se osećate dok ste s njim. Da li ste sebi lepi, smejete li se, pametni ste i duhoviti? Ukoliko je sve suprotno od ovoga, nešto nije kako treba da bude.

 

* Vi sve inicirate

Ako uvek vi prvi pišete, zovete, organizujete susrete, a on ni za šta nikada ne pokazuje inicijativu, jasno je da je ovo jednosmeran odnos i da na njega ne treba da gubite vreme.

autor: VV izvor: Novosti
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side