30.06.2018 Beograd

Kako u muškim očima izgleda savršena žena?

Kako u muškim očima izgleda savršena žena? Foto: pixabay
Koliko god žene uveravale sebe da su znatno složenija bića od muškaraca, to u stvarnosti baš i nije tako. Mnogi pripadnici jačeg pola imaju unapred zacrtane kriterijume, koje njihova savršena žena mora ispuniti.

A evo i koji su njihovi zahtevi, kada je savršena žena u pitanju:

Samopouzdanje

Muškarci vole žene koje imaju svoj stav i svoje mišljenje. Koliko god vam se činilo da muškarac želi potpunu dominaciju u vezi, nema ničeg dosadnijeg od žene koja se slaže sa svime i gazi preko vlastitih reči. Osim toga, ne dozvolite sebi da se žalite na svoj izgled u prisustvu muškaraca. Nema ničeg lepšeg od žene koje se odlično osećaju u svojoj koži i otvoreno to pokazuju.

Smisao za humor

Ova je definitivno jedna od presudnih osobina savršene žene. Zajednički smisao za humor održava zdravu vezu i nekim ne toliko pozitivnim situacijama daje tračak svetlosti.

Poštovanje privatnosti

Odolite želji da mu proverite telefon i nemojte ga sprečavati da se druži s prijateljima i bez vas. Priuštite i sebi i njemu samostalno vreme u kom ćete raditi nešto što ne radite kada ste zajedno.

Tajanstvenost i nepredvidivost

Ne dopustite nikome da vas čita kao otvorenu knjigu. Iznenadite dragog nečim što od vas nikada ne bi očekivao, pokažite mu neke veštine koje posjedujete, a koje mu pre niste otkrile i nikada nikome nemojte odavati sve svoje tajne.

Čvrst karakter

Nemojte se pretvarati da ste nešto što niste. Pokažite svoju pravu narav i karakter i budite odane same sebi.

Osmeh

Vaš osmih može popraviti raspoloženje vašeg partnera. Osmehujte se što češće, iskreno i s ljubavlju!

autor: JU izvor: lepota i zdravlje
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side