Izađite iz prijateljske zone
27.12.2014 Beograd

Izađite iz prijateljske zone

Izađite iz prijateljske zone Foto: favim
Frajeri često upadaju u prijateljsku zonu, jer devojci predugo ne stavljaju do znanja šta im se mota po glavi. Ako na vreme želite da izbegnete ovu klopku, pomno pročitajte sledeće redove:


- Budite joj drug, ali se ne ponašajte kao i ostali njeni prijatelji. Ne pričajte satima o njenim životnim problemima.

- Razgovarajte o mestima na kojima je bila, o filmovima koje je odgledala, planovima za vikend. Znači, pričajte o svemu onome o čemu biste pričali da ste na sastanku i osetiće hemiju!

- Ako ste u većem društvu pričajte s njom samo kad morate. Kad ostanete sami upotrebite sav svoj šarm da je zadivite. Ako neko od prijatelja ponovo dođe do vas recite nešto poput- "e taman kad sam mislio da ćemo biti malo sami, dođe ovaj" i glasno se nasmejte. Pitaće se da li se šalite ili ste ozbiljni. Sve u svemu, crv sumnje će početi da "radi".

- Uputite joj kompliment kad god zaslužuje. Recite joj da izgleda seksi u novim farmericama. Ako vas uhvati da buljite u nju, samo se nasmejte, izvinite i recite da niste mogli da odolite. Sa nekoliko seksi zabavnih opaski, nikada nećete upasti u prijateljsku zonu.

- Kad ste zajedno, ponašajte se kao da vam je devojka. Uhvatite je za ruku dok prelazite ulicu, otvorite joj ulazna vrata... Neka se oseća kao kraljica kad ste zajedno,a kad ste u društvu izbegavajte ovaj "specijalni tretman".

- Negde u toku razgovora pitajte je da izađe sa vama i brzo promenite temu. Izgledaće kao da se šalite, ali će to biti dovoljno da se zapita želite li da se zabavljate s njom.

autor: VV izvor: Novosti
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side