24.03.2019 London

Iluzionista Uri Geler upozorio Terezu Mej da može telepatski da spreči Bregzit

Iluzionista Uri Geler upozorio Terezu Mej da može telepatski da spreči Bregzit Foto: print screen
Slavni iluzionista Uri Geler je preko društvenih mreža poručio britanskoj premijerki Terezi Mej da bi mogao telepatski da zautavi Bregzit.

"Osećam fizički i veoma snažno da većina Britanaca ne želi Bregzit. Veoma vas volim, ali vam neću dozvoliti da vodite Britaniju u Bregzit. Koliko god da vas cenim zaustaviću vas telepatski da to učinite – i verujte mi sposoban sam da to izvršim", napisao je 72-godišnji Geler koji živi u Izraelu.

On je apelovao na britansku premijerku da zaustavi proces momentalno, dok još ima šansu i pre nego što on preduzme tu "drastičnu akciju", dodavši da, iako trenutno živi u Izraelu, još uvek je britanski građanin i da oseća strast prema toj zemlji i ljudima koje je zavoleo. 

Geler je podsetio da je uspešno predvideo da će Tereza Mej postati premijerka i Donald Tramp biti predsednik SAD.

Naveo je i da se početkom ove godine zarekao da će iskoristiti svoju moć da spreči da lider laburista Džeremi Korbin, koga optužuju za antisemitizam i zato što je dopustio da mržnja prema Jevrejima raste u njegovoj stranci, postane premijer.

On je podsetio da su njegove paranormalne sposobnosti lako proverljive i da bi valjalo samo pogledati na veb-sajtu Centralne obaveštajne agencije (CIA).

Ta agencija je 2016. objavila eksperimente izvedene 1973. godine, nakon kojih je zaključeno da je on ( Geler) demostrirao svoju paranormalnu sposobnost na ubedljiv i nedvosmislen način.

Geler je trenutno sudija u TV programu "Izrael ima talenat" i radi na otvaranju muzeja u Jafi o svom životu. 

Možda će pre otvaranja muzeja biti u stanju da svojim dostignućima doda sprečavanje Bregzita, navode izraelski mediji.

Geler tvrdi da poznaje Terezu Mej više od dve decenije i da je njegovu moć potvrdio i Mosad i britanska tajna služba MI5.

On je u javnosti najpoznatiji po krivljenju kašika i bio je omiljen 1980-tih godina zbog takvih veština.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side