29.12.2016 Beograd

Horoskop od 29. decembra do 11. januara

Horoskop od 29. decembra do 11. januara Foto: Pixabay
Dvonedeljni horoskop za vas piše astrolog Vladimir Vlajić...

 

 

 

 

 

 

OVAN
Komunikacija sa saradnicima vam je otežana - krenuo je retrogradni Merkur. Shodno tome planirajte svoje aktivnosti. Trebaće vam više vremena da nešto dogovorite i završite. U odličnom ste periodu za pripremu bitnih projekata i sakupljanje informacija. Budite se i pokrećete u sjajnom pravcu. Emotivni deo može da bude vrlo interesantan. Više se seksualno pokrećete nego emotivno. Interesantni susreti su vezani za neke proslave. Zauzeti Ovnovi su prepustili vođstvo voljenoj osobi. To i nije loše u ovom periodu.

 

BIK

Osećate se kao da vas ili svi provociraju ili vas niko ne razume. Niste daleko od istine u oba slučaja, ali stanite na loptu. Impulsivnim reakcijama nećete ništa rešiti. Ipak imate prirodnu zaštitu u ovom periodu. Iskoristite bliskost sa nekim ljudima na položaju. Ljubav je tema o kojoj sve više mislite. Interesantni susreti su vezani za poslovno okruženje. Možda nečije flertovanje nećete odmah primetiti, pa sledi prijatno iznenađenje. Zauzeti Bikovi uživaju u pažnji partnera.

 

BLIZANCI

Odličan vam je period za sve ono u šta usmerite svoju pažnju. Poslovna situacija se stabilizuje i subjektivno vam deluje mnogo bolje. Znači vam podrška osobe suprotnog pola. Ne odustajte od ciljeva koje ste sebi zacrtali u prethodnom periodu, i te kako su ostvarivi. Emotivni deo deluje haotično. Nove simpatije su vezane za mesta zabave. To je svakako neko ko je ili poslovno vrlo uspešan ili je na početku sjajne karijere. Zauzeti Blizanci maštaju zajedničke snove. Odličan period za planiranje ili odlazak na odmor.

 

RAK
Kako dani budu prolazili, vi ćete se osećati sve bolje. Pokrećete se i ideje koje imate su pravo osveženje. Ipak, još ne možete da pokažete svoj pun potencijal. Za ono što želite i planirate svakako treba vremena. Nije vreme za pozajmice i bitna ulaganja. U emotivnom delu želite da eksperimentišete. Za promenu, niste sigurni šta želite, tako da se prepuštate trenutku. Zauzeti Rakovi osećaju jaku potrebu da pričaju sa voljenom osobom. Pokrenućete razne teme i doći do nekih kompromisa koji će osvežiti odnos.

 

LAV

Nemojte da budete suviše isključivi u projektima na kojima radite. Izvesna konkurencija jača, ali verovatno već znate igrača. Bolji vam je period da projekte privodite kraju od novih početaka. Za to sačekajte još malo. Potrebno je da se neke okolnosti stabilizuju. Slobodni Lavovi treba što više da putuju. Upravo su tu vaša zadovoljstva. Može vam se svideti neko sa bitnom razlikom u godinama ili u statusu. Nešto je naporniji period za zauzete. Kao da ste u potpuno različitim okolnostima pa ne uspevate da se sretnete.

 

DEVICA

Napokon se vaši poslovi pokreću. Počinjete da razmišljate drugačije i to ima efekta. Neke stvari treba da ostanu skrivene. Možete promeniti radno okruženje, bilo u smislu prostora ili saradnika. Finansije se polako stabilizuju. Emotivni deo je najviše usmeren na rešavanje nekakvih unutrašnjih dilema. Slobodne Device će flertovati. Za ulazak u vezu, možda ako prihvatite udvaranje nekoga ko vam se pojavljuje preko posla. Zauzeti poštuju volju partnera. Želite da promenite nešto u vezi nekretnina.

 

VAGA

Životna energija vam je u porastu. Uživate pažnju saradnika. Oni koji su bez posla dobiće interesantne smernice, a mnogi i ući u radni odnos. Nešto se u poslovnoj priči menja na bolje. Vaši potencijalni neprijatelji su bez energije, pa se pazite namrštenih ljudi. Kojeg god da ste emotivnog statusa, privlačite poglede suprotnog pola. Prija vam pažnja, ali ne žurite. Još uvek ste suviše impulsivni, naročito ako vam se pojavio neko iz prošlosti. Nude vam se komplikovane veze. Zauzeti posvećuju više vremena voljenoj osobi.

 

ŠKORPIJA

Iskoristite trenutne okolnosti koje su iz nekog razloga haotične. Možete da zablistate svojim idejama. Pokušajte da se setite nekih ranije napravljenih grešaka, jer ta iskustva mogu sada da vam pomognu. Nešto je komplikovaniji period za one koji se bave privatnim poslom. Budite oprezni prilikom ulaganja, naročito ako poslujete sa prijateljima. U emotivnom delu je nešto tajno. Osoba koja vam se sviđa je verovatno zauzeta ili živi negde daleko. Zauzetima je moguća tajna veza.

 

STRELAC

Za vas još uvek traje jako izazovan period. Imate mnogo briga na umu. Ništa više ne zavisi od vas. Polako počinju da vam stižu ohrabrujuće informacije po pitanju projekata koji su vam bitni. Popravlja vam se komunikacija sa ljudima na položaju. U emotivnom delu vas sve vuče unazad. Mnogi će imati mogućnost da biraju. Verovatno ćete se odlučiti za sigurniju opciju. Novine dolaze preko prijatelja ili Interneta. Zauzeti će pomoći voljenoj osobi da reši jednu bitnu dilemu. Prijaju vam zajednički trenuci u dvoje

 

JARAC
Ne želite da prestanete da maštate. Za sada se još uvek ne dešavaju krupne promene. Povedite računa da ne preterate u trošenju. Osećate sve jaču potrebu da se nešto desi i da se vi opustite. Preko vam je potreban odmor. Slobodni Jarčevi suviše razmišljaju o nekome iz prošlosti. Možda upravo to privučete za sebe. Nekima će se pojaviti interesantna osoba preko posla. Zauzeti Jarčevi su u odličnom periodu. I dalje vas novac koči da biste se skroz opustili, ali vam prija priča. Još nije vreme za proširenje porodice.

 

VODOLIJA
Sve vam se čini tako komplikovano i da će vam glava pući od silnog razmišljanja. Bogu hvala, pa kreće vaš period regeneracije. Da bi sve došlo na svoje mesto ipak ćete morati još da sačekate. Finansije su vam i dalje nestabilne, ali bolje nego što su bile. U emotivnom delu ste se vraćali u prošlost tokom prethodnog perioda. Sada tapkate u mestu, ali se ipak stvari pomeraju. Interesantni flertovi vezani su za osobe koje su uspešne. Zauzete Vodolije imaju slične planove kao voljena osoba, ali različite polazne osnove.

 

RIBE

Vaš optimizam se vraća. Osmeh na licu vam otvara mnoga vrata u ovom periodu. Ništa ne odbijajte od poslova koji vam se nude jer vrlo brzo mogu da postanu profitabilni. Na kraju ćete vi biti taj koji na neki način manipuliše. Emotivni deo je još uvek haotičan. Postoje bar dve osobe koje vam se sviđaju. Verovatno je to neko iz drugog mesta ili neko ko se tek pojavio kroz posao. Svakako vam nije dosadno. Zauzete Ribe mogu da se raspravljaju sa voljenom osobom. Nešto treba da izađe načistac i da se reši.

autor: VV izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
credi agricole
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side