Đoković oduševio američku publiku
04.08.2011 Los Anđeles

Đoković oduševio američku publiku

Đoković oduševio američku publiku
Najbolji teniser sveta Novak Đoković oduševio je sinoć američku publiku na gostovanju u emisiji čuvenog voditelja-komičara Konana O' Brajena.

O' Brajen je Novaka u studiju mreže TBS predstavio kao najboljeg tenisera sveta, osvajača Vimbldona i ponos Srbije.

„Molim vas, poželelite dobodošlicu ponosu Srbije Novaku Đokoviću“, rekao je O' Brajen pozdravljajući gosta.

Najinteresantniji momenat sedmominutnog gostovanja bilo je prikazivanje snimka gde je Đoković na „Noći mode“ u Montrealu izašao na modnu pistu u bademantilu, koji je brzo zbacio sa sebe i ostao u crnim gaćicama.

Na konstataciju O' Brajena da mu je slava doprinela da se izuzev u tenisu oproba i u drugim aktivnostima, kakvo je manekenstvo, Đoković je odgovorio da je to bilo više „otkačeno manekenstvo“.

Onda se našalio da je prihvatio da izađe na modnu pistu u gaćicama kada je čuo koliko će novca za to dobiti.

„Rekao sam im, znate šta, nisam planirao ovo da radim, da li ću biti plaćen? Rekli su -da dobićeš od mene 100 dolara, od njega 100 dolara... Onda sam rekao: 'važi'. Dobio sam 300 dolara i još 20 dolara koji mi je neki lik stavio u gaće, tako da je bilo super“, zasmejavao je Đoković publiku.

U emisji je emitovan i snimak Novaka kako za potrebe reklamne kampanje igra tenis na krilima aviona u pokretu, što je izazvalo salvu oduševljenja u publici.

Konan O' Brajen je izrazio zadovoljstvo što je Đoković njegov prvi gost koji može da se pohvali da ima sopstvenu markicu. Zatim je pokazao niz istovetnih poštanskih markica Srbije sa likom Novaka na kojima on ljubi trofej.

„Eto možeš uzeti markicu, liznuti me i staviti gde god želiš“, bio je duhovit Đoković, na šta je O' Brajen ogdovorio: „Na mojoj si listi“.

O' Brajen je izrazio ogromno oduševljenje Novakovim uspehom u tenisu i čestitao mu na prvom mestu na ATP listi.

„Ako na nečemu radite ceo život, ako ste odlučni da se time  bavite, i ako stoprocentno radite na tome 20 godina, za 20 godina ćete biti na vrhu“, rekao je Đoković.

„U Srbiji si bog. Tvoje lice je na majicama, posterima... Kad odeš kući, da li ti se nekad smuči da stalno gledaš svoje lice koje je svuda“, upitao je O' Brajen Novaka.

Đoković je odgovorio da se čak i njegova porodica i prijatelji žale da on stalno „iskače iz frižidera“.

„Idem da prošetam uveče i kupim pivo kad ono, pogledaj, evo Novaka na pivu. Skuvam kafu, kad eto njega na kesici šećera“, objašnjavao je Novak kroz šalu svoju sveprisutnost u Srbiji.

Potom je O' Brajenu kazao da bi bio veoma popularan u Srbiji kada bi se obukao kao teniser.

„Zar ja već nisam dovoljno popularan. Pretpostavljam da sam zlatni bog u Srbiji“, uzvratio je O' Brajen u svom maniru.

Novak mu je zatim poklonio mali reket, kazavši mu da će mu ta stvarčica pomoći da postane slavan u Srbiji.

O' Brajen je pokazivao da se poklonu obradovao kao malo dete i onda upitao Novaka da li je on poznat ljudima u Srbiji i da li postoji emisija slična njegovoj.

Đoković je se osvrnuo na šou Ivana Ivanovića, opisujući voditelja kao duplo nižeg čoveka od O' Brajena.

Izgovorivši Ivanovićevo ime i prezime, Konan je kazao „Mrzim tog čoveka. Šta radi uopšte, da li nosi crvenu periku i skakuće okolo kao idiot“. Jasno je da je reč o O' Brajenovom sarkastičnom humoru, pošto on nije upućen u emisije u Srbiji, uključujući „Veče s Ivanom Ivanovićem“.

Konan O' Brajen jedan je od najpopularnijih voditelja tok-šou emisija u Americi. O njegovoj popularnosti svedoči oko 3,6 miliona fanova koji ga prate na društvenoj mreži "Tviter".

Đoković je prethodne večeri bio gost kod još jednog poznatog američkog voditelja-komičara Džeja Lenoa, gde je doveo srpski folklor i zaigrao kolo u studiju.

Pogledajte snimak gostovanja kod Konana O'Brajena:

autor: M. Pantić izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side