Britanskom princu Čarlsu nedostaju zagrljaji s porodicom u vreme koronavirusa
04.06.2020 London

Britanskom princu Čarlsu nedostaju zagrljaji s porodicom u vreme koronavirusa

Britanskom princu Čarlsu nedostaju zagrljaji s porodicom u vreme koronavirusa Foto: Beta, AP / Jacob King
Britanski princ Čarls rekao je da mu je nedostajalo da zagrli članove svoje porodice tokom dugih nedelja izolacije uvedenih u zemlji zbog pandemije koronavirusa.

Princ Čarls, koji ima i zvanje princ od Velsa, priznao je u današnjem intervjuu za Skaj Njuz (Sky News) da nije video svog oca Vojvodu od Edinburga mnogo nedelja. Njegov otac princ Filip koji se izolovao sa kraljicom Elizabetom Drugom u dvorcu Vindzor, gde treba da proslavi svoj 99. rođendan iduće nedelje.

U intervjuu datom preko video veze iz svoje kuće Birkhol u Škotskoj princa Čarlsa su pitali o tome kako mu je odvojenom od porodice.

"Pa jako je tužno, da ne pominjem odvojenost od prijatelja. Na sreću bar mogu sa njima da razgovaram telefonom i povremeno na ovakvoj vrsti stvari. Ali nije to isto zar ne? Čovek zaista želi da zagrli ljude", rekao je princ Čarls.

Britanski prestolonaslednik koji je i sam preboleo Kovid-19 rekao je mu je inficiranje tim virusom dalo još veću odlučnost da se zalaže za zeleniji pristup i za to da se priroda vrati u centar svega što ljudi rade.

autor: KP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side