25.12.2016 SAD

Bivša žena kralja rokenrola: Tretirao me je kao kućnog ljubimca

Bivša žena kralja rokenrola: Tretirao me je kao kućnog ljubimca Foto: Wikipedia
Bivša žena pokojnog Elvisa Prislija Prisila ispričala je kako ju je kralj rokenrola tretirao, ali i priznala da je slobodu osetila tek kada se razvela.

“Ne samo da sam morala da ga delim sa svetom, nego nisam ni imala svoj život, a on me je tretirao kao svoj životni projekat i kućnog ljubimca. Iako sam ga volela, osetila sam slobodu kad sam se razvela”, kaže Prisila.

Ona je ispričala i da je Elvis nikada u životu nije video bez šminke.

“Čak sam i pre spavanja nanosila dodatni sloj maskare i rumenila, pa sam naučila da spavam da se ne okrećem. Bio je okružen najlepšim devojkama, to je cena koju sam platila”, rekla je ona.

Prislija je upoznala sa 14 godina, udala se za njega kada je imala 22 godine, a razvela se već sa 27 godina.

“Morala sam da osetim slobodu. Teško je poverovati da sam na prvi plesni kurs otišla kada mi je bilo 28 godina, a prvi ček sam potpisala tek sa 29 godina. I dalje sam ga jednako volela, ali sam morala drugačije da živim”, kaže Prisila.

Kralju rokenrola najviše zamera što joj je oduzeo najbolje godine života, jer su uvek radili samo ono što je on hteo. Interesantno je i da je nikad nije video kako se presvlači, zanimala ga je ili gola ili glamurozna.

“Njihov život je bio čudan, kao što I biva za muzičkim legendama, ali su se mama i tata voleli do samog kraja. Žao mi je što su se razveli”, rekla je njihova ćerka Liza Meri.

autor: JU izvor: B92
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
credi agricole
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side