06.01.2017 Beograd

Ako je stvarno zaljubljen u vas, lako ćete to znati

Ako je stvarno zaljubljen u vas, lako ćete to znati Foto: Pixabay
Zaboravite na iskaze ljubavi u obliku skupih večera, ogromnih buketa cveća i ostalih fotogeničnih stvari koje dobro prolaze na društvenim mrežama – muškarac koji je stvarno zaljubljen u ženu radi ove stvari…

 

Pokazuje poštovanje

Stvar je jednostavna – ako je stvarno zaljubljen, pokazivaće poštovanje prema ženi i daće joj do znanja da je ona za njega mnogo više od lepog lica i tela koje može pokazivati drugima. Nažalost, veliki je broj onih koji su samo opčinjeni izgledom, a o poštovanju uopšte ne razmišljaju.

Iskren je

Kad se muškarac stvarno zaljubi, nema govora o glumatanju – zaljubljeni muškarci žele da ih žena u njihovim životima vidi baš onako kakvi stvarno jesu. Bez pretvaranja i ulepšavanja.

Foto: Pixabay

Seti se važnih stvari

Lako za godišnjicu i rođendan, zaljubljeni će se muškarac setiti i svih drugih stvari koje su važne ženi u njegovom životu – od toga kakvu kafu pije do pesme koju obožava da sluša kad se probudi. To je dokaz da je sluša kad nešto priča.

Trudi se da bude bolji

Samo će se zaljubljeni muškarac potruditi da postane bolja osoba kako bi žena u njegovom životu bila srećnija – ostali će misliti samo na sebe.

Foto: Pixabay

Bori se

Pre nego što uđe u ozbiljnu vezu, prosečni muškarac ima šest manje-više nevažnih veza s drugi ženama. To kažu istraživanja, a ista istraživanja pokazuju i da te žene poprilično brzo napuštaju njegov život, te da se on ne bori da ostanu u njemu jer ih ne smatra preterano važnima. Ali, zaljubljeni muškarac uvek će se boriti da žena ostane u njegovom životu.

autor: JU izvor: Lepota i zdravlje
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
credi agricole
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side Zemunske kapije bmw