Ovo su jasni pokazatelji da je muškarac pravi ženskaroš
05.12.2019 Beograd

Ovo su jasni pokazatelji da je muškarac pravi ženskaroš

Ovo su jasni pokazatelji da je muškarac pravi ženskaroš Foto: pixabay
Možda vam se ponekad čini da oni postoje samo u filmovima, ali "profesionalni" ženskaroši su svuda oko vas i možda ste im baš vi sledeća meta.

Oni su vrlo vešti u sprovođenju onog što su naumili, a to je da odvedu što više žena u krevet i posle se prave kao da ne postoje.

Kako biste na vreme prepoznale "profesionalnog" ženskaroša, trebalo bi da budete svesne sledećih stvari.

Postaviće vam mnogo pitanja

Oni ne gube vreme na čavrljanje, već odmah prelaze na stvar. Ispitivanjem o intimnim stvarima odaju utisak kao da im je stalo, ali to rade kako bi stekli vaše poverenje i otkrili vaše slabe tačke.

Biće vrlo romantičan

Obasipaće vas komplimentima, šaputaće vam na uvo i znaće tačno gde da vas dodirne bez prelaženja granice. Ipak, iz sata u sat pomeraće tu granicu i proširivati vašu zonu komfora sve dok ne izmanipuliše vama i ne dođe do svog željenog cilja.

Igraće na misteriju

Misteriozni muškarci uspevaju da očaraju većinu žena, a odlični ženskaroši to znaju. Neće vam otkriti mnogo o sebi, ali će to činiti tako da vi pomislite kako su moćni i muževni. Nakon nekog vremena će vas i malo ignorisati kako bi na dodatni način privukli vašu pažnju.

Pričaće vam da ima tužnu prošlost

Takvi muškarci znaju šta prolazi kod većine žena, a to je sažaljenje nad tužnom prošlošću muškarca koji im se sviđa, prenosi Indeks. Oni će bez griže savesti zaigrati na kartu tužnog detinjstva i roditelja koji nikad nisu imali vremena za njih, kako biste vi dobile želju da brinete o njima.
Možda vas zanima

autor: JU izvor: superzena.b92
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
E-pretplata
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
No? istraživa?a 2020
NASLOVI
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side