Lista Saše Radulovića u akciji "Promocija novog Mercedesa"
10.03.2014 Beograd

Lista Saše Radulovića u akciji "Promocija novog Mercedesa"

Lista Saše Radulovića u akciji "Promocija novog Mercedesa" Tanjug
Aktivisti liste "Dosta je bilo - Saša Radulović" danas su, u okviru predizborne kampanje, sproveli akciju "Promocija novog Mercedesa".Ova lista je od Vlade Srbije i prvog potpredsednika Aleksandra Vučića zatražila da svi investicioni ugovori u Srbiji budu javni, bez tajnih klauzula koje mogu biti štetne po državu.

Sa današnje protestne šetnje, u kojoj je učestvovalo oko 20 aktivista, ali ne i bivši ministar privrede Saša Radulović, posebno je kritikovan ugovor, kao i juče predstavljen prototip autobusa koji je beogradski Ikarbus izgradio na šasiji nemačkog Mercedesa.

 

 

Nosilac liste Saša Radulović napisao je na Tviteru: "Kada može šasija koju je Ikarbus kupio od Mercedesa da bude investicija, možemo i mi da vozimo nacrtan autobus".

 
 

Mladi aktivisti grupe građana "Dosta je bilo" nosili su maketu s natpisom ćirilicom "Vučićev Mercedes - made in Serbia". Taj autobus, koji, kako su naveli, oni nose brzinom od pet kilometara na sat, brži je od Vučićevih reformi. "Provozali" su ga od palate "Albanija" do Vlade Srbije.

Aktivista Vuk Velebit je zatražio da svi investicioni ugovori u Srbiji budu javni, da bi građani znali posledice ugovorenih poslova.

autor: AM izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side