Knežević: Vreme da Bojan Pajtić podnese ostavku
19.03.2014 Zrenjanin

Knežević: Vreme da Bojan Pajtić podnese ostavku

Knežević: Vreme da Bojan Pajtić podnese ostavku
Potpredsednik Srpske napredne stranke Goran Knežević rekao je danas da je vlast u Vojvodini izgubila legitimitet i da pod hitno treba održati i pokrajinske izbore.


Knežević je na konferenciji za novinare rekao da je vreme da predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić podnese ostavku s obzirom na to da je SNS na vanrednim parlamentarnim izborima osvojila devet puta više glasova od Demokratske stranke.

On je kazao da je na nivou Srbije glasalo više od tri i po miliona građana i da je SNS apsolutni pobednik sa 48,3 odsto. U Vojvodini SNS je osvojila 46,3 odsto, a u Zrenjaninu 49,8 odsto građana koji su glasali.

Kako je naveo, cenzus su prešle četiri stranke, a ispod cenzusa su DSS, URS i LDP. "Sve što o tome mogu reći, jeste da žanjete samo ono što ste i sejali. Građani Srbije su ovim poslali jasnu poruku o tome kome veruju a kome ne. U našem Zrenjaninu, od 70 biračkih mesta, u 65 ubedljiva je pobeda SNS, u četiri je pobedio Savez vovjvođanskih Mađara, a na jednom Nova demokratska stranka", dodao je Knežević.

autor: AM izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 20.03.2014, 12:43h saw

    kada ce ovaj vise da zaglavi zatvor

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side