Borko Stefanović: DS ne ulazi u vladu
18.03.2014 Beograd

Borko Stefanović: DS ne ulazi u vladu

Borko Stefanović: DS ne ulazi u vladu
Član predsedništva Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović izjavio je danas da demokrate ni u kom slučaju neće ući u Vladu sa Srpskom naprednom strankom, pošto je Srbiji potrebna opozicija, makar i oslabljena.

"Rekli smo i tokom kampanje, i pre izbora, ostajemo dosledni da ćemo biti opozicija. Ulazak u vladu prepuštamo ostalima, koji su, vidim, veoma zainteresovani", kazao je Stefanović agenciji Beta, a povodom izjave predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da nakon ubedljive izborne pobede žele da razgovaraju sa svim strankama.

Stefanović ukazuje da su naprednjaci dobili ogromnu podršku, pa je vreme da oni i njihov lider preuzmu potpunu odgovornost.

"Srbija zaslužuje da ima opoziciju, pa makar ona bila oslabljena, ili ako hoćete i poražena", kazao je on.

Iako ne nameravaju da uđu u Vladu sa Srpskom naprednom strankom demokrate će učestvovati u svim, kako je naveo, Ustavom predviđenim aktivnostima, koje podrazumevaju i susrete i konsultacije sa
predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem koji treba da da mandat novom premijeru.

Stefanović je najavio da će u najkraćem roku biti održane sednice Predsedništva i Glavnog odbora Demokratske stranke na kojima će biti analizirani izborni rezultati. 

autor: AM izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 18.03.2014, 15:30h nikola

    Sve mi krenulo lepo od jutros a onda me Borko nasekira !

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side