20.05.2012 Beograd

Dodik poštuje volju građana

Dodik poštuje volju građana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da je Srbija prošla kroz fer i demokratske izbore, i istakao da će RS poštovati volju građana Srbije.

Čestitajući pobedniku predsedničkih izbora u Srbiji Tomislavu Nikoliću, Dodik je rekao da poraz Borisa Tadića ne doživljava kao svoj poraz iako je učestvovao u njegovoj izbornoj kampanji i pružio mu otvorenu podršku.
 
"Što bih to doživljavao kao lični poraz. Mnoge stvari u politici ne doživljavam lično. Građani Srbije su odlučili, ja poštujem njihovu volju i to je to", kazao je Dodik za Federalnu televiziju.

Dragan Čavić: Nikolić će za BiH biti bolji od Tadića


Bivši predsednik Republike Srpske Dragan Čavić izjavio je za agenciju Anadolija da je pobeda Tomislava Nikolića na današnjim predsjedničkim izborima u Srbiji potpuno očekivana.

"Glasači Demokratske stranke Srbije Vojislava Koštunice su odlučili o izbornoj pobedi Nikolića. Takođe, glasači Socijalističke partije su apstinirali i tako doprineli Tadićevom porazu“, kazao je Čavić, a prenosi Klix.ba.

Predsjednik Demokratske partije rekao je da je u proteklih 15 dana Nikolić delovao puno ubjedljivije od Tadića, a da je medijska slika nakon prvog kruga bila takva da se činilo kako je Tadićeva pobeda neupitna.

Kada je u pitanju odnos novog predsednika Srbije prema Bosni i Hercegovini, Čavić veruje da će doći do relaksacije odnosa između između dve države.

"Očekujem da će Nikolić voditi puno principijelniju politiku prema celoj BiH, za razliku od Tadića koji je u fokus stavio samo jedan deo BiH i samo jednu partiju“, zaključio je Čavić.

autor: ZM izvor: Klix.ba/Beta/Novi magazin
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 21.05.2012, 01:17h Borislav (1)

    Kakav obraz ima ovaj Dodik, to je neverovatno. Kako ga trpe u Republici Srpskoj, nnije mi jasno. Pa otvoreno je usao u kampanju uz Borisa Tadica. Kakva nekultura i nepostovanje Srba i to u sred Srbije.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side