14.06.2018 Beograd

Specijalni uslovi za kupovinu automobila u Noći čuda

Specijalni uslovi za kupovinu automobila u Noći čuda
U Noći čuda, 15. juna 2018. godine, u svim prodajnim salonima FCA Srbijaorganizuje se posebna prodajna akcija sa veoma atraktivnim cenama vozila i uslovima kreditiranja koje obezbeđuje Crédit Agricole Srbija.

Počevši od 15. juna u 15h pa sve do subote, 16. juna do 16h, trajaće #Night of Miracles u kojoj učestvuju svi ovlašćeni prodavci FCA grupe: Fiat, Alfa Romeo i Jeep brendova, a zanimljivost je što će svi prodajni saloni vozila biti otvoreni i tokom noći i omogućiti posetu kupaca van standardnog radnog vremena.  

Crédit Agricole banka, za sve automobile iz FCA grupe, odobrava kredite sa nominalnom kamatnom stopom 3,99% godišnje i rok otplate kredita do 7 godina. U svakom salonu FCA dilera kupcima je omogućen najmoderniji način kupovine vozila direktno u salonu bez odlaska u banku uz specijalne uslove finansiranja.

Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Koka kola počela proces akvizicije srpske kompanije Bambi Koka kola počela proces akvizicije srpske kompanije Bambi

  Kompanija "Koka-kola" (Coca-cola) HBC AG počela je proces akvizicije vodeće domaće konditorske kompanije "Bambi" od fonda "Mid Europa Partners", a u vrednosti od 260 miliona evra, saopštila je danas "Koka-kola" HBC Srbija.

 • Mihajlović: Ulažemo pet milijardi u infrastrukturu Srbije Mihajlović: Ulažemo pet milijardi u infrastrukturu Srbije

  U novom investicionom ciklusu u infrastrukturne projekte u drumskom i železničkom saobraćaju uložićemo pet milijardi evra, rekla je danas ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović.

 • Evro danas 118,04 dinara Evro danas 118,04 dinara

  Dinar je danas neznatno promenio vrednost prema evru i zvanični srednji kurs je 118,0471 dinara za jedan evro, što je najjača vrednost dinara u ovoj godini, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

 • Honda zatvara fabriku u Britaniji 2021. Honda zatvara fabriku u Britaniji 2021.

  Japanski proizvođač automobila Honda saopštio je danas da će 2021. godine zatvoriti svoju fabriku u Svindonu u Velikoj Britaniji, što predstavlja pretnju za oko 3.600 zaposlenih.

Preporuke prijatelja
Banca Intesa
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side