29.08.2016 Beograd

Specijalni keš krediti AIK banke za penzionere

Specijalni keš krediti AIK banke za penzionere Foto: AIK banka
AIK Banka je od 1. jula obezbedila posebne pogodnosti za penzionere, u vidu još povoljnijih uslova dinarskih gotovinskih i refinansirajućih kredita, saopšteno je iz te banke.

Kako se navodi, penzionerima je produžen rok odobrenja kredita na 84 meseca, a snižena je i nominalna kamatna stopa na 13,5% godišnje (EKS od 15,19). Novi uslovi podrazumevaju manju ratu i veću mogućnost zaduženja, što je posebno značajno za kućni budžet penzionera sa nižim mesečnim penzijama.

U banci napominju da je rata kredita fiksna tokom celog perioda korišćenja, kao i da se kredit odobrava bez učešća i depozita.

U slučaju smrti i nezgode korisnici kredita su osigurani, a trošak osiguranja snosi AIK Banka.

Maksimalni iznos kredita je 1.200.000 dinara i nije uslovljen prijemom penzije preko računa u AIK Banci. Ipak, većina korisnika prenosi penziju na račun u AIK Banci zbog mogućnosti isplate penzije do 7 dana unapred bez kamata i troškova.

AIK Banka je, kako saopštavaju, ponovo potvrdila svoj uspeh koji je Evropsko poslovno veće, renomirana nezavisna korporacija ekonomske, socijalne i humanitarne saradnje, prepoznalo u maju ove godine.

U okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, ovo veće dodelilo je AIK Banci priznanje za najbolje regionalno preduzeće, dok je Jelena Galić, predsednica Izvršnog odbora AIK Banke, proglašena menadžerom godine.

autor: MŽ izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Evro sutra 117,59 din Evro sutra 117,59 din

  Dinar će u četvrtak neznatno promeniti vrednost prema evru i zvanični srednji kurs će biti 117,5946 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

 • Prava frilensera u trećoj industrijskoj revoluciji Prava frilensera u trećoj industrijskoj revoluciji

  Dok se u postkomunističkim zemljama Evrope frilens poslovi pojavljuju kao šansa za sprečavanje odliva mozgova, u razvijenim zemljama Zapada razmatraju se izmene zakona koje bi mogle znatno promeniti "tezgarošku ekonomiju" i honorarnim radnicima omogućiiti veća prava, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE) pisanje zapadnih medija.

 • Čadež: U Srbiju stižu i nemačke male i srednje firme Čadež: U Srbiju stižu i nemačke male i srednje firme

  Velika delegacija nemačkih malih i srednjih preduzeća posetiće Srbiju početkom naredne godine, kako bi se što detaljnije upoznala sa uslovima i potencijalima za investiranje i iskustvima velikih kompanija koje uspešno posluju na srpskom tržištu, najavio je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež koji, sa premijerkom Anom Brnabić, boravi u zvaničnoj poseti Nemačkoj.

 • Nova linija Rajanera od Niša do Frankfurta (Hana) Nova linija Rajanera od Niša do Frankfurta (Hana)

  Avio-kompanija "Rajaner" leteće od 13. januara od Niša do Frankfurta (Hana), što će biti šesta linija "Rajanera" sa aerodroma "Konstantin Veliki", saopštila je danas ta irska avio-kompanija.

Preporuke prijatelja
Banca Intesa
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side