29.08.2016 Beograd

Specijalni keš krediti AIK banke za penzionere

Specijalni keš krediti AIK banke za penzionere Foto: AIK banka
AIK Banka je od 1. jula obezbedila posebne pogodnosti za penzionere, u vidu još povoljnijih uslova dinarskih gotovinskih i refinansirajućih kredita, saopšteno je iz te banke.

Kako se navodi, penzionerima je produžen rok odobrenja kredita na 84 meseca, a snižena je i nominalna kamatna stopa na 13,5% godišnje (EKS od 15,19). Novi uslovi podrazumevaju manju ratu i veću mogućnost zaduženja, što je posebno značajno za kućni budžet penzionera sa nižim mesečnim penzijama.

U banci napominju da je rata kredita fiksna tokom celog perioda korišćenja, kao i da se kredit odobrava bez učešća i depozita.

U slučaju smrti i nezgode korisnici kredita su osigurani, a trošak osiguranja snosi AIK Banka.

Maksimalni iznos kredita je 1.200.000 dinara i nije uslovljen prijemom penzije preko računa u AIK Banci. Ipak, većina korisnika prenosi penziju na račun u AIK Banci zbog mogućnosti isplate penzije do 7 dana unapred bez kamata i troškova.

AIK Banka je, kako saopštavaju, ponovo potvrdila svoj uspeh koji je Evropsko poslovno veće, renomirana nezavisna korporacija ekonomske, socijalne i humanitarne saradnje, prepoznalo u maju ove godine.

U okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, ovo veće dodelilo je AIK Banci priznanje za najbolje regionalno preduzeće, dok je Jelena Galić, predsednica Izvršnog odbora AIK Banke, proglašena menadžerom godine.

autor: MŽ izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Evro danas 117,91 dinar Evro danas 117,91 dinar

  Dinar danas ima gotovo nepromenjenu vrednosti prema evru u odnosu na petak, i zvanični srednji kurs biće 117,9120 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

 • Evro danas 117,91 dinar Evro danas 117,91 dinar

  Dinar danas ima gotovo nepromenjenu vrednosti prema evru kao juče i zvanični srednji kurs je 117,9125 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

 • Mihajlović: Izgradnja Moravskog koridora može da počne na leto Mihajlović: Izgradnja Moravskog koridora može da počne na leto

  Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da izgradnja Moravskog koridora, "najznačajnijeg autoputa uz Koridor 10 za Srbiju", može da počne na leto.

 • Prosečene zarade u Srbiju u aprilu 54.645 dinara Prosečene zarade u Srbiju u aprilu 54.645 dinara

  Prosečna neto zarada u Srbiji za april iznosila je 54.645 dinara, a bruto zarada (zajedno sa porezima i doprinosima) 75.441 dinar, saopštio je danas Rpublički zavod za statistiku.

Preporuke prijatelja
Banca Intesa
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side