21.04.2017 Beograd

SBB preuzeo kompaniju IKOM

SBB preuzeo kompaniju IKOM
Kompanija SBB danas je saopštila da je preuzela 100 odsto udela u kablovskom operatoru IKOM.

 

 


Navedeno je da će servisi SBB-a i Junajted (United) grupe biti omogućeni korisnicima IKOM-a tokom narednih nekoliko meseci.

SBB je septembra 2016. godine potvrdio da je kupio IKOM i naveo da će tim preuzimanjem postati jedan od najvećih telekomunikacionih operatera u jugoistočnoj Evropi.

Ta kompanija je u vlasništvu američkog investicionog fonda KKR i vodeći je operator digitalne i analogne kablovske televizije, širokopojasnog interneta i fiksne telefonije.

IKOM u Srbiji posluje više od 10 godina i pored osnovnog i digitalnog paketa kablovske televizije nudi i kablovski internet i fiksni telefon.

autor: MŽ izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Evro danas 119,62 dinara Evro danas 119,62 dinara

  Dinar je danas zadržao približno istu vrednost prema evru i zvanični srednji devizni kurs je 119,6237 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

 • Vujović: Nagrade i bonusi mogu da se isplate bez rebalansa budžeta za ovu godinu Vujović: Nagrade i bonusi mogu da se isplate bez rebalansa budžeta za ovu godinu

  Ministar finansija Srbije Dušan Vujović rekao je danas da za isplatu nagrada i bonusa zaposlenima u javnom sektoru nije neophodan rebalans budžeta za ovu godinu već samo dopuna Zakona o budžetu pošto je državna kasa u suficitu, a dodatni rashodi ne prelaze 8,3 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP).

 • Utrošena sredstva za pomoć evropskim projektima u Vojvodini Utrošena sredstva za pomoć evropskim projektima u Vojvodini

  Pokrajinski sekretarijat za finansije uručio je danas 74 ugovora za sufinansiranje projekata koji se finansiraju iz fondova Evropske unije u vrednosti od 126,8 miliona dinara, čime su utrošena sredstva planirana za ovu namenu.

 • Evro sutra 119,63 dinara Evro sutra 119,63 dinara

  Dinar će u utorak zadržati približno istu vrednost prema evru u odnosu na danas i zvanični srednji devizni kurs biće 119,6343 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Preporuke prijatelja
DUNAV BANER
NASLOVI
Biznis plus
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side Zemunske kapije festival nauke bmw