21.04.2017 Beograd

SBB preuzeo kompaniju IKOM

SBB preuzeo kompaniju IKOM
Kompanija SBB danas je saopštila da je preuzela 100 odsto udela u kablovskom operatoru IKOM.

 

 


Navedeno je da će servisi SBB-a i Junajted (United) grupe biti omogućeni korisnicima IKOM-a tokom narednih nekoliko meseci.

SBB je septembra 2016. godine potvrdio da je kupio IKOM i naveo da će tim preuzimanjem postati jedan od najvećih telekomunikacionih operatera u jugoistočnoj Evropi.

Ta kompanija je u vlasništvu američkog investicionog fonda KKR i vodeći je operator digitalne i analogne kablovske televizije, širokopojasnog interneta i fiksne telefonije.

IKOM u Srbiji posluje više od 10 godina i pored osnovnog i digitalnog paketa kablovske televizije nudi i kablovski internet i fiksni telefon.

autor: MŽ izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Tabaković: I ubuduće cenovna i finansijska stabilnost u Srbiji Tabaković: I ubuduće cenovna i finansijska stabilnost u Srbiji

  Guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković izjavila je danas da je u proteklih pet godina koliko je ona na čelu centralne banke očuvana cenovna i finansijska stabilnost i da očekuje da će tako biti i u narednom periodu.

 • Evro danas 119,40 dinara Evro danas 119,40 dinara

  Dinar danas ima najvišu vrednost prema evru u ovoj godini i zvanični srednji devizni kurs je 119,4067 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

 • NBS: Dinar ojačao zbog bolje makroekonomske situacije, većih investicija i izvoza NBS: Dinar ojačao zbog bolje makroekonomske situacije, većih investicija i izvoza

  Uzroci jačanja dinara prema evru su bolja makroekonomska situacija u Srbiji, veći priliv stranih direktnih investicija, bolji spoljnotrgovinski rezultati, odnosno manji deficit tekućeg računa i veći izvoz, izjavio je danas direktor sektora za monetarne operacije Narodne banke Srbije (NBS) Nikola Dragašević.

 • Protest radnika Goše 22. avgusta ispred Vlade Srbije Protest radnika Goše 22. avgusta ispred Vlade Srbije

  Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke najavili su danas da će 22. avgusta protestovati ispred Vlade Srbije jer im poslodavac nije isplatio zaostale zarade i ništa ne čini da obezbedi uslove za nastavak proizvodnje.

Preporuke prijatelja
DUNAV BANER
NASLOVI
Biznis plus
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side