Saveti za preduzetnike na novom portalu
06.12.2012 Beograd

Saveti za preduzetnike na novom portalu

Saveti za preduzetnike na novom portalu
Čačanska banka pokrenula je sajt na kojem vlasnici malih i srednjih preduzeća mogu da pronađu savete iz oblasti marketinga, menadžmenta i finansija.

Više od 100 saveta koncipirani su tako da daju konkretne odgovore na pitanja o plasmanu i kontroli finansijskih sredstava, pozicioniranju na tržištu i internetu, upravljanju ljudskim resursima i obuhvataju sve teme sa kojima se preduzetnici susreću u svakodnevnom poslovanju.

Saveti se mogu pronaći na sajtu www. businessup.rs

„Sajt je koncipiran tako da na konkretna pitanja daje konkretne odgovore i savete. Objavljivaćemo i  iskustva drugih preduzetnika, a u planu je i video materijal u okviru kojeg ćemo predstavljati uspešne preduzetnike“ , rekao je Nenad Maslovara iz marketinške agencije Max Nova koja je uradila prezentaciju.

Novi sadržaj na sajtu banke prati takođe Biznis ap kreditnu liniju u okviru koje je za nepunih godinu dana preduzetnicima malih i srednjih preduzeća plasiran 341 kredit od ukupne vrednosti  od 4,3 miliona evra.

„Čačanska banka je jedina prošla celu proceduru koja je zadovoljila kriterijume Evropskog investicionog fonda i ovo je velika šansa za male preduzetnike koji žele da započnu svoj biznis, a potreban im je kredit za to“,  kazala je Zorica Marić viša savetnica u Ministarstvu finansija i privrede.

 

 

autor: JS izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
enovina
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side