29.09.2018 Pirot

Pirotska kompanija Tigar Tajers organizovala Porodični dan zdravlja i bezbednosti

Pirotska kompanija Tigar Tajers organizovala Porodični dan zdravlja i bezbednosti
Pod sloganom "Da je svaki dan zdrav i bezbedan", kompanija "Tigar Tyres" iz Pirota organizovala je danas po četvrti put "Porodični dan zdravlja i bezbednosti" koji je osim zaposlenih u kompaniji okupio i veliki broj građana.

Manifestacija je ove godine prvi put organizovana van kruga fabrike, a otvorili su je direktor kompanije "Tigar tajers" Igor Zemit je sa gradonačelnikom Pirota Vladanom Vasićem.

Pored niza programa u Sportskoj hali "Kej" i isped nje, jedna od centralnih aktivnosti bila je humanitarna "Šetnja dobrote" na gradskom keju, koja je okupila oko 1.500 šetača.

"'Šetnja dobrote' ima za cilj da podstakne humanost i solidarnost kod zaposlenih u kompaniji i kod žitelja Pirota. 'Tigar Tyres', koji godinama unazad realizuje projekat podrške lokalnoj zajednici će za svaki pređeni kilometar tokom te šetnje donirati sredstva u humanitarne svrhe. Na ovaj način, promovišući zdrave stilove života dodatno ćemo donirati milion dinara za rekonstrukciju jednog dečijeg igrališta", rekla je direktorka servisnih grupa u "Tigar tajersu" Milena Tošić.

Direktorka servisnih grupa u "Tigar tajersu" Milena Tošić je izjavila da je izuzetno zadovoljna velikom posetom ovoj manifestaciji.

"Ovo je prilika da se zahvalim i našim parttnerima. To su sve osnovne škole čiji su učenici radili lepe projekte iz ekologije, ekipe Doma zdravlja Pirot su organizovale preglede za građane, tu je i UNIQA osiguranje. Imali smo i vežbu kako se treba ponašati u vanrednim situacijama i kako ukazati prvu pomoć. Posebno se zahvaljujem Gradu Pirotu, javnim preduzećima, Sportskom centru, sportskim klubovima, Hali Kej", rekla je Tošić.

Direkor Službe bezbednosti i ekologije Pjotr Sokol je rekao da u "Tigar tajersu" vode računa o bezbednosti radnika na mnogo načina, dok je direktor Sektora za ljudske resurse Zoran Kostić, pored ostalog, rekao da je ove godine dodatno osiguranje prihvatilo 2.800 radnika i 800 članova njihovih porodica.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Ljajić: Uvođenjem kosovskih taksi sporazum CEFTA doveden u pitanje Ljajić: Uvođenjem kosovskih taksi sporazum CEFTA doveden u pitanje

  Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić rekao je da je Sorazum o slobodnoj trgovini (CEFTA) iz 2006. godine posle uvođenja taksi od 100 odsto na srpsku robu na Kosovu, doveden u pitanje i da zahteva oporavak da bi se održao.

 • Lidl upozorio potrošače da poklon kartice ne kupuju od preprodavaca Lidl upozorio potrošače da poklon kartice ne kupuju od preprodavaca

  Kompanija Lidl Srbija upozorila je danas potrošače da su se na pojedinim sajtovima, kao i na profilima na društvenim mrežama, pojavili oglasi za prodaju Lidl poklon kartica, po cenama nižim od njihove vrednosti.

 • Evro sutra 117,94 dinara Evro sutra 117,94 dinara

  Dinar će u sredu biti jači za 0,1 odsto u odnosu na evro i zvanični srednji kurs biće 117,9446 dinara za jedan evro, što će biti najjača vrednost dinara u ovoj godini, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

 • Mihajlović: Još 850 miliona dinara za puteve u Podunavskom okrugu Mihajlović: Još 850 miliona dinara za puteve u Podunavskom okrugu

  Ministarka građevinarstva, saobraćaja infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović, rekla je danas u Smederevskoj Palanci da bez ulaganja u infrastrukturu nema razvoja i napretka nijedne opštine u Srbiji i da će Vlada nastaviti da ulaže i u saobraćajnu i komunalnu infrastrukturu.

Preporuke prijatelja
Banca Intesa
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side