29.09.2018 Pirot

Pirotska kompanija Tigar Tajers organizovala Porodični dan zdravlja i bezbednosti

Pirotska kompanija Tigar Tajers organizovala Porodični dan zdravlja i bezbednosti
Pod sloganom "Da je svaki dan zdrav i bezbedan", kompanija "Tigar Tyres" iz Pirota organizovala je danas po četvrti put "Porodični dan zdravlja i bezbednosti" koji je osim zaposlenih u kompaniji okupio i veliki broj građana.

Manifestacija je ove godine prvi put organizovana van kruga fabrike, a otvorili su je direktor kompanije "Tigar tajers" Igor Zemit je sa gradonačelnikom Pirota Vladanom Vasićem.

Pored niza programa u Sportskoj hali "Kej" i isped nje, jedna od centralnih aktivnosti bila je humanitarna "Šetnja dobrote" na gradskom keju, koja je okupila oko 1.500 šetača.

"'Šetnja dobrote' ima za cilj da podstakne humanost i solidarnost kod zaposlenih u kompaniji i kod žitelja Pirota. 'Tigar Tyres', koji godinama unazad realizuje projekat podrške lokalnoj zajednici će za svaki pređeni kilometar tokom te šetnje donirati sredstva u humanitarne svrhe. Na ovaj način, promovišući zdrave stilove života dodatno ćemo donirati milion dinara za rekonstrukciju jednog dečijeg igrališta", rekla je direktorka servisnih grupa u "Tigar tajersu" Milena Tošić.

Direktorka servisnih grupa u "Tigar tajersu" Milena Tošić je izjavila da je izuzetno zadovoljna velikom posetom ovoj manifestaciji.

"Ovo je prilika da se zahvalim i našim parttnerima. To su sve osnovne škole čiji su učenici radili lepe projekte iz ekologije, ekipe Doma zdravlja Pirot su organizovale preglede za građane, tu je i UNIQA osiguranje. Imali smo i vežbu kako se treba ponašati u vanrednim situacijama i kako ukazati prvu pomoć. Posebno se zahvaljujem Gradu Pirotu, javnim preduzećima, Sportskom centru, sportskim klubovima, Hali Kej", rekla je Tošić.

Direkor Službe bezbednosti i ekologije Pjotr Sokol je rekao da u "Tigar tajersu" vode računa o bezbednosti radnika na mnogo načina, dok je direktor Sektora za ljudske resurse Zoran Kostić, pored ostalog, rekao da je ove godine dodatno osiguranje prihvatilo 2.800 radnika i 800 članova njihovih porodica.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Banca Intesa
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side