Nectaru prestižno priznanje "Kosta Mirosavljević"
04.02.2019 Beograd

Nectaru prestižno priznanje "Kosta Mirosavljević"

Nectaru prestižno priznanje "Kosta Mirosavljević"
U okviru svečane akademije, održane u petak 01.02. kojom je Privredna komora Vojvodine proslavila 100 godina postojanja i rada, kompaniji Nectar uručeno je posebno priznanje „Kosta Mirosavljević“ za značajan doprinos u sektoru poljoprivrede i izuzetne kompanijske rezultate u 2018.godini.

Ovo prestižno priznanje na svečanoj ceremoniji vlasniku Nectar grupe Slobodanu Radunu uručili su predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, uz prisustvo brojnih zvaničnika i medija.

Kompanija Nectar u 2018. godini proslavila je punih 20. godina postojanja. Prestižno priznanje koje je uručeno na svečanoj akademiji, još jedna je potvrda da je kompanija na dobrom putu, razvoja i napretka. Za dve decenije poslovanja kompanija je generisala više od milijardu evra
bruto dodate vrednosti, u sistemu vrednosti u ko¬jem je aktivnostima kompanije podržano više od 5.500 zaposlenih u Republici Srbiji. Tokom prethodne dve decenije Nectar je beležio konstantan rast, uvek poslovao sa profitom i napravio veliki iskorak za srpsku privredu kroz akviziciju i uspešno poslovanje Fructala, brend ikone bivše Jugoslavije.

Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side