Nectaru prestižno priznanje "Kosta Mirosavljević"
04.02.2019 Beograd

Nectaru prestižno priznanje "Kosta Mirosavljević"

Nectaru prestižno priznanje "Kosta Mirosavljević"
U okviru svečane akademije, održane u petak 01.02. kojom je Privredna komora Vojvodine proslavila 100 godina postojanja i rada, kompaniji Nectar uručeno je posebno priznanje „Kosta Mirosavljević“ za značajan doprinos u sektoru poljoprivrede i izuzetne kompanijske rezultate u 2018.godini.

Ovo prestižno priznanje na svečanoj ceremoniji vlasniku Nectar grupe Slobodanu Radunu uručili su predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, uz prisustvo brojnih zvaničnika i medija.

Kompanija Nectar u 2018. godini proslavila je punih 20. godina postojanja. Prestižno priznanje koje je uručeno na svečanoj akademiji, još jedna je potvrda da je kompanija na dobrom putu, razvoja i napretka. Za dve decenije poslovanja kompanija je generisala više od milijardu evra
bruto dodate vrednosti, u sistemu vrednosti u ko¬jem je aktivnostima kompanije podržano više od 5.500 zaposlenih u Republici Srbiji. Tokom prethodne dve decenije Nectar je beležio konstantan rast, uvek poslovao sa profitom i napravio veliki iskorak za srpsku privredu kroz akviziciju i uspešno poslovanje Fructala, brend ikone bivše Jugoslavije.

Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Fiskalni savet: Država će morati da se zaduži za 6,5 milijardi evra Fiskalni savet: Država će morati da se zaduži za 6,5 milijardi evra

  Član Fiskalnog saveta Srbije Vladimir Vučković ocenio je danas da će država ove godine usled krize sa pandemijom koronavirusa morati da se zaduži 6,5 milijardi evra na međunarodnom tržištu.

 • Mali: U petak počinje isplata penzija uvećanih za 4.000 dinara Mali: U petak počinje isplata penzija uvećanih za 4.000 dinara

  Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će sutra početi isplata cele martovske penzije koja će biti uvećana za jednokratnu pomoć u iznosu od 4.000 dinara.

 • NBS: Referentna kamatna stopa smanjena na 1,5 odsto NBS: Referentna kamatna stopa smanjena na 1,5 odsto

  Izvršni odbor Narodne banke Srbije (NBS) odlučio je danas da dodatno snizi referentnu kamatnu stopu, sa 1,75 odsto na 1,5 odsto, kako bi umanjio negativne efekte COVID-19 na privrednu aktivnost i istovremeno obezbedio održavanje inflacije u granicama cilja u srednjem roku, saopštila je NBS.

 • Proradio portal ePijaca Srbije Proradio portal ePijaca Srbije

  Od danas u 12 časova radi portal Elektronska pijaca Srbije (ePijaca Srbije), gde, posle registracije, građani mogu da kupe voće, povrće, meso, sir, mleko, jaja, med i druge domaće prehrambene proizvoda, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede.

Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side