Mihajlović: Put Kragujevac - Batočina mora biti završen u martu 2020.
22.10.2019 Beograd

Mihajlović: Put Kragujevac - Batočina mora biti završen u martu 2020.

Mihajlović: Put Kragujevac - Batočina mora biti završen u martu 2020. Foto: Beta/MSGI/Mileta Mircetic
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović danas je u razgovoru sa učesnicima u projektu izgradnje puta Kragujevac-Batočina rekla da očekuje da ta deonica bude završena do kraja marta 2020. godine.


Ona je istakla da je taj put važan za povezivanje Kragujevca sa drumskim Koridorom 10, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

"Za ministarstvo je svaki projekat važan, bilo da je on mali ili veliki, jer na tzv. malim projektima, kakav je deonica od pet kilometara puta, svi treba da pokažu da su sposobni da rade i na mnogo većim projektima kakve ćemo kao država raditi u narednom periodu. Za nas je završetak puta Kragujevac-Batočina pođednako važan kao i autoputevi koje gradimo i deonice pruga koje modernizujemo", rekla je Mihajlović.

Ona je kazala da nije zadovoljna efikasnošću radova i koordinacijom među učesnicima u projektu i najavila da će zbog toga sastanci na kojima će biti proveravan napredak ubuduće biti održavani svake sedmice.

"Očekujem da investitor, izvođač i projektant rešavaju probleme, da poštuju dogovor i da ova deonica bude završena do kraja marta 2020. godine", rekla je ministarka.

Sastanku su prisustvovali predstavnici investitora Putevi Srbije, izvođača PZP Kragujevac, projektanta Saobraćajnog instituta CIP, kao i direktor Republičkog geodetskog zavoda Borko Drašković.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side