16.07.2019 Beograd

Mihajlović od sutra do kraja nedelje na istočnom kraku Koridora 10

Mihajlović od sutra do kraja nedelje na istočnom kraku Koridora 10 Foto: Novi magazin / Ivan Šepić
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović, zajedno sa saradnicima - državnim sekretarima, pomoćnicima i savetnicima, boraviće od sutra do subote, 21. jula, na istočnom kraku Koridora 10, saopštilo je ministarstvo.

 

Tokom boravka na istočnom kraku Кoridora 10, Mihajlovićeva će sa saradnicima biti svakodnevno prisutna na gradilištu na poslednjoj deonici u izgradnji, Bancarevo-Crvena Reka i imati sastanke u kampu u Beloj Palanci sa izvođačima radova i ostalim učesnicima u projektu.

Tokom posete istočnoj Srbiji, pored kontrole radova na Кoridoru, potpredsednica Vlade razgovaraće i sa načelnicima okruga, sa lokalnim samoupravama iz Pirotskog i Topličkog okruga, sa predstavnicima Slobodne zone Pirot i imati sastanke sa državnim i javnim preduzećima iz resora.

Predviđeni su, između ostalog i sastanci i zajednički obilasci deonica istočnog kraka Кoridora 10 sa regionalnom direktorkom Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravkom Negre, sa šefom Кancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom i ministrom transporta, informacionih tehnologija i komunikacija Bugarske Rosenom Željazkovim.

Kako je najavljeno iz ministarstva, predstavnici medija će imati priliku da u petak, 19. jula, prvi obiđu izgrađenu trasu autoputa, dugu 22 kilometra, od Proseka do Crvene Reke.

Mihajlović će obići i radove na izgradnji stanova za snage bezbednosti u Vranju i proveriti funkcionisanje saobraćaja u letnjoj sezoni na deonicama Кoridora 10 kroz Grdeličku klisuru, koje su u maju puštene u saobraćaj.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
  • Pregovori o budžetu EU ne napreduju, verovatan novi samit Pregovori o budžetu EU ne napreduju, verovatan novi samit

    Zemlje koje najviše daju u budžet EU blokirale su napredak na specijalnom samitu EU o budžetu i ističu da neće da daju više novca za naredni dugoročni paket potrošnje vredan oko 1.000 milijardi evra.

  • Komisija ispituje povredu konkurencije na tržištu mleka i piva Komisija ispituje povredu konkurencije na tržištu mleka i piva

    Komisija za zaštitu konkurencije Srbije je posle sprovedene sektorske analize tržišta trgovine na malo u prodavnicama pretežno hranom, pićem i duvanom za period 2017-2018. godina i analize prikupljenih ugovora zaključenih između dobavljača pojedinih proizvoda i njihovih kupaca, pokrenula postupke ispitivanja povrede konkurencije protiv 23 tržišna učesnika.

  • Pošti Srbije 'zlatni sertifikat' u međunarodnom saobraćaju Pošti Srbije 'zlatni sertifikat' u međunarodnom saobraćaju

    Međunarodni biro Svetskog poštanskog saveza (SPS) dodelio je Pošti Srbije "Zlatni A sertifikat za upravljanje kvalitetom u međunarodnom poštanskom saobraćaju", saopšteno je danas.

Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Banca Intesa
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side