23.05.2018 Beograd

Kurs evra danas 118,16 dinara

Kurs evra danas 118,16 dinara Foto: Novimagazin / SA
Dinar će danas imati približno istu vrednost prema evru kao juče, zvanični srednji kurs biće 118,1611 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

U odnosu na evro dinar je danas jači za 4,1 odsto nego pre godinu dana, ima istu vrednost kao pre mesec dana, a za 0,3 odsto jači je nego na početku ove godine.

Ove godine dinar je bio najslabiji 5. januara, kada je jedan evro koštao 119,0027 dinara, a najjači je bio 2. marta, kada je evro koštao 118,0084 dinara.

Da bi ublažila dnevne promene kursa, NBS je ove godine na Međubankarskom deviznom tržištu prodala 180 miliona evra, a kupila 920 miliona evra.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Malinari: Nedimović obećao da će biti veća otkupna cena maline Malinari: Nedimović obećao da će biti veća otkupna cena maline

  Predsednik Asocijacije malinara Srbije Dobrivoje Radović rekao je da je danas razgovarao s ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem koji je potvrdio da pregovar sa vlasnicima hladnjača da otkupnu cenu malina povećaju na 125 do 135 dinara po kilogramu.

 • Malinari danas kod ministra poljoprivrede Malinari danas kod ministra poljoprivrede

  Predstavnike Asocijacije malinara Srbije primiće danas ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović na hitan razgovor oko rešavanja problema otkupa i niske cene malina, najavio je predsednik tog udruženja Dobrivoje Radović.

 • Evro danas 118,14 dinara Evro danas 118,14 dinara

  Dinar danas ima približno istu vrednost prema evru kao juče i zvanični srednji kurs je 118,1454 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

 • Protest malinara u petak zbog niske otkupne cene Protest malinara u petak zbog niske otkupne cene

  Proizvođači malina će protestovati u petak, 22. juna u svim gradovima u Srbiji zbog niske otkupne cene maline od 50 do 80 dinara po kilogramu, rekao je predsednik Asocijacije malinara Srbije Dobrivoje Radović.

Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
credi agricole
Biznis plus
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side