07.12.2017 | 11:48h ► 12:00h Beograd

Jelena Matejić imenovana za direktora Elektromreža Srbije

Jelena Matejić imenovana za direktora Elektromreža Srbije Foto: Novi magazin/SA
Vlada Srbije je za direktora Elektromreže Srbije (EMS) imenovala Jelenu Matejić koja je nepunih godinu dana obavljala funkciju vršioca dužnosti direktora tog preduzeća, saopštio je danas EMS.


Ona je na to mesto izabrana na javnom konkursu koji je vlada objavila u martu 2017. godine, na koji se prijavilo devet kandidata.

Jelena Matejić je u EMS-u zaposlena od 2012. godine, gde je bila izvršni direktor za investicije i stratergiju, a obavljala je i funkcije člana Upravnog i Nadzornog odbora Elroprivrede Srbije (EPS). Pre toga je radila u kompanijama Mark Plan, Delta Sport, Droga Kolinska i Atlantik Grupa.

Od februara 2015. je predsednica saveta Akcionarskog fonda Republike Srbije, a od 2016. godine član Odbora direktora Crnogorskog elektroprenosnog sistema.

 

Goran Puzović ponovo imenovan za direktora Srbijavoda

Vlada Srbije imenovala je za direktora javnog preduzeća Srbijavode Gorana Puzovića koji je tu funkciju obavljao i u prethodnom mandatu, od novembra 2012. godine.

Puzović je na to mesto izabran na konkursu koji je Vlada Srbije objavila u martu i na koji se prijavilo šest kandidata.

Vlada Srbije je na sednici 5. decembra na mesto direktora Centralnog registra, depoa i kliringa hartija od vrednosti ponovo imenovala Anu Jovanović. Ona je na toj funkciji bila od decembra 2013. godine.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
  • Zorana Mihajlović: Srbija najbrža tranzitna ruta Zorana Mihajlović: Srbija najbrža tranzitna ruta

    Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je na putevima Srbije danas 20 miliona vozila više nego pre dve godine, da se do kraja godine očekuje 53 miliona vozila, te da od toga korist imaju svi gradjani.

  • Vučić: Srbija na zdravstvo troši više od petine budžeta Vučić: Srbija na zdravstvo troši više od petine budžeta

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija na zdravstvo troši više od petine budžeta i najavio da će ugovor za kompletnu rekonstrukciju Kliničkog centra u Beogradu, vredan oko 69 miliona evra, biti potpisan sledeće nedelje.

  • Premijerka Srbije sutra zatvara Njujoršku berzu Premijerka Srbije sutra zatvara Njujoršku berzu

    Premijerka Srbije Ana Brnabić sutra će tradicionalnim udarcem u zvono zatvoriti Njujoršku berzu (New York Stock Exćange), a potom se sastati sa predsednicom te berze Stejsi Kaningham, najavljeno iz njenog kabineta.

Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
credi agricole
Biznis plus
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side