22.11.2017 Beograd

Infrastruktura železnice Srbije raspisala konkurs za 20 licenciranih inženjera

Infrastruktura železnice Srbije raspisala konkurs za 20 licenciranih inženjera Foto: Pixabay
Javno preduzeće Infrastruktura železnice Srbije raspisala je danas konkurs za prijem 20 diplomiranih inženjera u stalni radni odnos na neodređeno vreme, koji će biti angažovani na projektu brze pruge Beograd- Subotica - državna granica.

Kako je saopšteno, oni će biti angažovani na upravljanju projektima modernizacije železničke infrastrukture sa mestom rada u Beogradu, a biće primljeno 12 inženjera građevinarstva i osam  inženjera elektrotehnike.

Pored opštih uslova konkursa, kandidati treba da imaju projektantske ili izvođačke licence Inženjerske komore i minimum pet godina radnog iskustva na poslovima u oblasti građevinarstva i železničke i saobraćajne infrastrukture.

Za taj posao kandidati bi trebalo da imaju i radno iskustvo u poslovima unapređenja železničke, odnosno saobraćajne infrastrukture u skladu sa FIDIC uslovima ugovora.

Infrastrukturni projekti, vredni oko četiri i po milijarde evra, kako je navedeno u saopštenju, "doprineće i da posao na železnici bude jedan od perspektivnijih poziva za mlade".

"Ovo je još jedna praktična potvrda da modernizacija železničke infrastrukture u Srbiji predstavlja izuzetnu priliku za angažovanje domaćih stručnjaka na najzahtevnijim i najznačajnijim razvojnim projektima ne samo u našoj zemlji, već i u regionu", navedeno je u saopštenju Infrastrukture železnice Srbije. 

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
  • OPEK i saveznici pristali na raspodelu udela u povećanju proizvodnje nafte OPEK i saveznici pristali na raspodelu udela u povećanju proizvodnje nafte

    Članice Organizacije zemalja izvoznica nafte (OPEK) i države proizvođači nafte koje nisu u tom kartelu saopštile su danas da su se saglasile da raspodele povećanu proizvodnju, dan nakon što je OPEK objavio da će povećati proizvodnju, što je korak koji bi trebalo da obuzda nedavni globalni rast cena energenata.

Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
credi agricole
Biznis plus
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side