22.11.2017 Beograd

Infrastruktura železnice Srbije raspisala konkurs za 20 licenciranih inženjera

Infrastruktura železnice Srbije raspisala konkurs za 20 licenciranih inženjera Foto: Pixabay
Javno preduzeće Infrastruktura železnice Srbije raspisala je danas konkurs za prijem 20 diplomiranih inženjera u stalni radni odnos na neodređeno vreme, koji će biti angažovani na projektu brze pruge Beograd- Subotica - državna granica.

Kako je saopšteno, oni će biti angažovani na upravljanju projektima modernizacije železničke infrastrukture sa mestom rada u Beogradu, a biće primljeno 12 inženjera građevinarstva i osam  inženjera elektrotehnike.

Pored opštih uslova konkursa, kandidati treba da imaju projektantske ili izvođačke licence Inženjerske komore i minimum pet godina radnog iskustva na poslovima u oblasti građevinarstva i železničke i saobraćajne infrastrukture.

Za taj posao kandidati bi trebalo da imaju i radno iskustvo u poslovima unapređenja železničke, odnosno saobraćajne infrastrukture u skladu sa FIDIC uslovima ugovora.

Infrastrukturni projekti, vredni oko četiri i po milijarde evra, kako je navedeno u saopštenju, "doprineće i da posao na železnici bude jedan od perspektivnijih poziva za mlade".

"Ovo je još jedna praktična potvrda da modernizacija železničke infrastrukture u Srbiji predstavlja izuzetnu priliku za angažovanje domaćih stručnjaka na najzahtevnijim i najznačajnijim razvojnim projektima ne samo u našoj zemlji, već i u regionu", navedeno je u saopštenju Infrastrukture železnice Srbije. 

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Evro danas 118,01 dinar Evro danas 118,01 dinar

  Dinar danas ima rekordno visoku vrednost u ovoj godini u odnosu na evro jer je zvanični srednji kurs 118,0128 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

 • Brnabić: Srateški partner RTB-a do kraja godine Brnabić: Srateški partner RTB-a do kraja godine

  Premijerka Srbije Ana Brnabić je danas kazala da će Rudarsko-topioničarski basen (RTB) Bor ove godine dobiti strateškog partnera.

 • Južnoafrička Republika prvi put na Sajmu turizma Južnoafrička Republika prvi put na Sajmu turizma

  Dosadilo vam je da letujete na istim destinacijama, napamet znate sva okolna letovališta i ne postoji plaža u okolini gde se niste osunčali? Od putovanja želite više? Žudite za avanturom kakva se ne nudi u standardnim turističkim ponudama, sanjate o neosvojenim prostranstvima i dalekim kontinentima? Rado biste iz hladne u sumorne zime migrirali u tople krajeve? Ako ste na bar jedno pitanje odgovorili potvrdno, pravo je vreme da posetite Halu 2A na Beogradskom sajmu gde se održava 40. Međunarodni sajma turizma gde će se ove godine po prvi put predstaviti Južnoafrička pokrajna North West.

 • Brnabić: RTB Bor je stao na noge Brnabić: RTB Bor je stao na noge

  Premijerka Srbije Ana Brnabić izavila je danas u Boru da je RTB Bor "stao na noge", da ispunjava sve svoje obaveze i da u potpunosti primenjuje Unapred pripremljen plan reorganizacije (UPPR).

Preporuke prijatelja
FEST 2018
NASLOVI
Biznis plus
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side Zemunske kapije bmw