20.04.2017 Beograd

Imenovan direktor Infostan tehnologije

Imenovan direktor Infostan tehnologije
Skupština grada Beograda danas je na sednici donela rešenje kojim je za direktora Javnog komunalnog preduzeća "Infostan tehnologije" imenovala master menadžera Marka Mitića na četiri godine.

U obrazloženju se navodi da su na javni konkurs za izbor direktora stigle četiri prijave, a da je Komisija za sprovođenje izbora direktora odabrala Mitića na osnovu njegove stručne osposobljenosti, znanja ii veština.

Mitić (40) je, kako se navodi, master biznis administracije na FON-u, "samostalni biznis orijentisan menadžer" sa 10 godina iskustva i radio je u "vodećim srpskim kompanijama agro i distributivnog biznisa".

Odbornici su na sednici usvojili i Izveštaj o radu zaštitnika građana za 2016. godinu, kao predlog plana rada gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji Beograda za 2017. godinu, kao i godišnji izveštaj o radu tog štaba u 2016. godini.

Na sednici je usvojen i Izveštaj o radu gradskog pravobranilaštva Beograda za period od 1. januara do 31. decembra 2016. godine, kao i Izveštaj o radu Saveta za zdravlje Beograda za 2016. godinu.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
  • Ministarstvo: Cilj novog aranžmana sa MMF makrostabilnost kao osnova rasta Ministarstvo: Cilj novog aranžmana sa MMF makrostabilnost kao osnova rasta

    Srpskа delegаcijа koju predvode guvernerka Nаrodne bаnke Jorgovаnkа Tаbаković i ministаr finаnsijа Dušаn Vujović sаstаlа se u Vаšingtonu sа izvršnim direktorom Međunаrodnog monetаrnog fondа (MMF) Tаo Zаngom, sa kojim su razgovarali o novom aranžmanu Srbije sa tom međunarodnom finansijskom institucijom.

Preporuke prijatelja
zagreb
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side Zemunske kapije bmw