CarGo nastavlja investicioni ciklus: Kupljeno 50 renoa, zaposleno još 100 ljudi
13.09.2019 Beograd

CarGo nastavlja investicioni ciklus: Kupljeno 50 renoa, zaposleno još 100 ljudi

CarGo nastavlja investicioni ciklus: Kupljeno 50 renoa, zaposleno još 100 ljudi Foto: Beta / Miljana Veselinovic
Kompanija CarGo danas je saopštila da je nastavila investicioni ciklus nabavkom 50 automobila francuskog proizvođača Reno, što je obezbedilo posao za još 100 ljudi.

Predsednik Udruženja građana "CarGo" Aleksandar Vučić predstavio je nove automobile koji su od danas dostupni za sve članove tog udruženja i naveo da je vozni park proširen sa 20 "reno talismana" i 30 "reno megana".

"Nakon posete francuskog predsednika Emanula Makrona Srbiji, a posebno sada nakon otpočinjanja CarGo servisa u Francuskoj, sledeći logičan korak u saradnji je bila nabavka automobila francuskih proizvođača. U tome smo danas uspeli", istakao je Vučić.

Prema njegovim rečima, "državna saradnja je predstavila zamajac, međutim osnov leži u privatnoj inicijativi sa obe strane – koja dovodi do zapošljavanja i privrednog rasta".

"CarGo je ambasador Srbije, njeno novo lice – inovativnosti, saradnje i pouzdanosti. Nabavkom ovih automobila učvršćujemo naše partnerstvo sa Francuskom. Tamo gde su počele velike investicije poput Mišlena, mi otvaramo nova poglavlja privredne saradnje", rekao je Vučić.

On je zahvalio Francuskoj privrednoj komori na podršci koju je pružila kada se CarGo našao na Forbsovoj listi, ali i na podršci koju pruža od samih početaka razvoja CarGo-a.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side