18.06.2018 Beograd

Brnabić i Faremo o projektima UNOPS u Srbiji

Brnabić i Faremo o projektima UNOPS u Srbiji Foto: Beta / Slobodan Miljevic
Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa izvršnom direktorkom Kancelarije Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) Grete Faremo o aktuelnim projektima UNOPS u Srbiji i mogućnostima daljeg unapređnja saradnje.

Grete Faremo rekla je da je jedan od ciljeva UNOPS stvaranje dugoročnog sistema podrške Srbiji, navodeći da je veoma zadovoljna dosadašnjom saradnjom sa Vladom Srbije.

Brnabić je zahvalila je na dosadašnjoj pomoći UNOPS u realizaciji brojnih projekata, a pre svega, za pomoć u sanaciji štete od poplava proteklih godina.

Ona je kazala da su za Srbiju značajni i projekti Kancelarije vezani za integrisanje zdravstvenog informacionog sistema i usklađivanje zdravstvenog sistema sa normama i standardima Evropske unije, kao i projekti za unapređenje društveno-ekonomskog položaja osetljivih grupa u našem društvu.

Predsednica Vlade navela je da će stupanje na snagu Sporazuma u vezi otvaranja Kancelarije UNOPS u Beogradu u značajnoj meri olakšati realizaciju započetih projekata i omogućiti bolju saradnju sa ovom organizacijom.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Banca Intesa
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side